Bebeğimi kaybedersem ölürüm:(

Arkadasimin bebegi 26 haftalik doğdu. Hastanede epey kaldı ama cok sukur hayatta.

Ibrahim Saraçoğlu havuc suyunun amniyon sıvını artırdığını soyluyor . Bir dene istersen.

Bebegini saglikla kucagina alirsin insallah

Yengemde aynılarını yaşadık biz .Onun doktorları bol su iç dedi .Yoğun bakımı da söyledi . Biz de yoğun bakımlı bir hastane bulduk . Korkma üzülme ve stresten uzaklaş bol bol dua et . Bol sıvı tüketmeni tavsiye ederim .Bebek neden kilo almamış bunun bir nedeni var mı . Benim yeğenlerim 1 buçuk kilo doğdular biz yoğun bakımlı hastane bulduk ama gerekte kalmadı .

Once bir sakin ol. 2 premature cocuk annesiyim ben. İlk kızım 33+4 te 2.160 gr doğdu. Suan 5 yasında çok çok şükür hic birşeyi yok. Küçük kızım 34+3 te 2.200 doğdu. 14 aylık suan iki kızımın da yaşıtlarından farkı yok. 600 gr bebek gördüm suan 1 yasında. İkinci kızımda kanamalarım öyle çoktu ki her seferinde düştü diye gittim doktor a. Hic birsey olmadı. Çünkü veren Allah tır. Yiyecek ekmegi varsa tasın altına koysan yine de birsey olmaz. Sen boyle karamsar olursan olmiyacak seyleri çekersin üzerine. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.

Ben bizzat kendim 1900 gram dogmusum 24 sene evvel, masallah simdi de gayet saglikliyim, Allahin izniyle birsey olmaz icini ferah tut

Benim doktorum 28. Haftaya geldiğinde doğsa da evvelAllah Yaşar artık dedi,yoğun bakımı iyi olan bir hastane bul hemen ve iletişime geç,durumunu anlat,sakın korkma 30. Haftadasın,bol bol dua et ve bize burdan güzel haberlerini ver,hiç olumsuz olacağını düşünmüyorum ben

Doktor tavsiyesi haricinde hiç bir kür, bilmemne kendi başına uygulama asla. En azından doktorunda danış. Senin durumunu gözlemleyen o çünkü..

Moralini yüksek tut inşallah birşey olmaz, erken doğumlar artık eskisi gibi riskli değil, sen kendini üzme her şey hallolur. Bebeğin de hisseder mutsuz olduğunu, kendini mutlu etmeye çalış. Doktorunun tavsiyelerine uy.

Çook geçmiş olsun.. Umarım hayırlısıyla sağlıkla doğar..

Beb
Bebek haftasına göre normal doğum için düşük kiloda yani 1 aya daha ihtiyacı var

Amin canım sağol.

sizi anlıyorum korkunuz herseyin önünde ama lütfen büyük sözler söylemeyin zira insan ağzından çıkanla sınanır..
700 gr doğup şimdi gayet saglıklı olan bi bebek biliyorum Allah sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin

tavsiye tavsiyem üniversite hastanesine git hemen ve orada yap doğumunu. Bir de doktorun ciğer geliştirici iğnelerini yapmıştır umarım, yapmadı ise hemen yaptır. Kritik eşik 28. Hafta, sen onu anlatmışsın. Ben 30 haftalık 800 gr doğum yaptım. Çok şükür kızım yanımda. Arkadaşlarımın daha küçük bebekleri bile yaşadı çok şükür şükür, hele ki biri 24 haftada doğmuştu. Sen önlemlerini al, rabbim büyük. Şu An bile doğa Haftası ve kilosu gayet iyi annesi, yoğun bakımda benim gördüklerimi görsen ne demek istediğimi daha iyi anlardın...

Olumlu düşünün.sağlıkla doğum yaptıgınızı hayal edin bebeginızle yapmak istediklerinizi hayal edin...olumlu ve güzel hayaller kurun...benım bebeğim 25. hft 800gr sağlıklı ve tam doğdu.uzuun süre hst kaldık fakat şimdi gayet sağlıklı ve neredeyse 4 yaşında...sizin kuzunuzda sağlıkla gelir annesıne rahat olun iyi şeyler düşünün...

Canim korkma artık bakımları çok iyi erken doğumlerin ki doktorlarin degil alllahin dedihi oluyo sadece dua et bizde ederiz. Annende hamileydi galiba yankis hatirlamiyorsam ne oldu.? Üzülme sen annesin güçlü ol sadece duaaa .

Yat ve dinlen
bir bardak suyu bile götürme mümkünse
moralini bozma ve bol bol dua et

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. stres yapmayın..
ve lütfen ona bir şey olursa bende ölürüm gibi düşünceleri aklınızdan silin..
Rabbim evlatla sınamasın kimseyi, gözünüzü karartmayın..
Rabbim bilir her şeyi diyerek sabrınızı sükunetinizi koruyun...

İçinizi ferah tutun nolur.. Benimde 20. Haftada suyum azalmıştı.. Sonrasını hep kaybetme korkusuyla yaşadım..Allaha şükür sağlıcakla doğdu kızım..mutlaka yenidoğan ünitesi olan bir hastane bulun..bolca dinlenin ve moralinizi yüksek tutun.. Allah yardımcınız olsun..

canim beni, korkma dogsada yasar bebeginrabbimin izniyle sen guclu ol stres yapma yogun bakimi iyi bi hastane bulmaya bak bende cok sey yasadim sukur bebegim saglikli dogdu seninkide saglikl8 olur merak etme

Allah size bağışlasın sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah kucağınıza, üzülerek gücünüzü yitirmeyin siz güçlü durun ki bebişiniz de sizden güç alsın :)

Akrabamizin bebeği 24-25 haftalıkken doğdu.
Onlarda çok korktu belli bir sure hastanede kaldi çocuk 1 yasina girdi gecen haftalarda benim yegenim 20 aylik benim yegenimden şişman simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…