- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar dün doktora gittik geçen ayda suyun az demişti ama dün suyun iyice azaldığını söyledi. Bebek tersmiş. %90 ihtimalle erken doğacak dedi yavrum 1400 gram2 kilo olursa yaşama şansı artar dedi. Doğum yapmayı planladığımız hastanede yenidoğan yoğunbakım yok. Yoğunbakım olan bi hastaneye başvurmamızı söyledi 15 nisanı atlatırsak kurtarırız dedi. Ben ne yapacağım bi akıl verin ne olur. İçimde kıpırdıyo yavrum ona nasıl yardım edebilirim. Annesi kurban olsun onun küçük kalbine
Benim doktorum 28. Haftaya geldiğinde doğsa da evvelAllah Yaşar artık dedi,yoğun bakımı iyi olan bir hastane bul hemen ve iletişime geç,durumunu anlat,sakın korkma 30. Haftadasın,bol bol dua et ve bize burdan güzel haberlerini ver,hiç olumsuz olacağını düşünmüyorum benArkadaşlar dün doktora gittik geçen ayda suyun az demişti ama dün suyun iyice azaldığını söyledi. Bebek tersmiş. %90 ihtimalle erken doğacak dedi yavrum 1400 gram2 kilo olursa yaşama şansı artar dedi. Doğum yapmayı planladığımız hastanede yenidoğan yoğunbakım yok. Yoğunbakım olan bi hastaneye başvurmamızı söyledi 15 nisanı atlatırsak kurtarırız dedi. Ben ne yapacağım bi akıl verin ne olur. İçimde kıpırdıyo yavrum ona nasıl yardım edebilirim. Annesi kurban olsun onun küçük kalbine
Bebek haftasına göre normal doğum için düşük kiloda yani 1 aya daha ihtiyacı varYengemde aynılarını yaşadık biz .Onun doktorları bol su iç dedi .Yoğun bakımı da söyledi . Biz de yoğun bakımlı bir hastane bulduk . Korkma üzülme ve stresten uzaklaş bol bol dua et . Bol sıvı tüketmeni tavsiye ederim .Bebek neden kilo almamış bunun bir nedeni var mı . Benim yeğenlerim 1 buçuk kilo doğdular biz yoğun bakımlı hastane bulduk ama gerekte kalmadı .
Amin canım sağol.Doktor tavsiyesi haricinde hiç bir kür, bilmemne kendi başına uygulama asla. En azından doktorunda danış. Senin durumunu gözlemleyen o çünkü..
Moralini yüksek tut inşallah birşey olmaz, erken doğumlar artık eskisi gibi riskli değil, sen kendini üzme her şey hallolur. Bebeğin de hisseder mutsuz olduğunu, kendini mutlu etmeye çalış. Doktorunun tavsiyelerine uy.
Çook geçmiş olsun.. Umarım hayırlısıyla sağlıkla doğar..
Canim korkma artık bakımları çok iyi erken doğumlerin ki doktorlarin degil alllahin dedihi oluyo sadece dua et bizde ederiz. Annende hamileydi galiba yankis hatirlamiyorsam ne oldu.? Üzülme sen annesin güçlü ol sadece duaaa .Arkadaşlar dün doktora gittik geçen ayda suyun az demişti ama dün suyun iyice azaldığını söyledi. Bebek tersmiş. %90 ihtimalle erken doğacak dedi yavrum 1400 gram2 kilo olursa yaşama şansı artar dedi. Doğum yapmayı planladığımız hastanede yenidoğan yoğunbakım yok. Yoğunbakım olan bi hastaneye başvurmamızı söyledi 15 nisanı atlatırsak kurtarırız dedi. Ben ne yapacağım bi akıl verin ne olur. İçimde kıpırdıyo yavrum ona nasıl yardım edebilirim. Annesi kurban olsun onun küçük kalbine