Bebegımı kaybedebılırmısım bu durumu yasayan oldumu daha once nolur bısey dıyın moralım cok bozuk

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
3 hafta once kanamayla acıle gıtmıstım 2 hafta progestan kullandım kanama durmustu sevındım bugun doktora gıttım kotu haberı aldım ıc kanama cok varmıs malesef progestan yazdı düşük rıski 2 aya kadar cok var dedı. Moralım cok bozuk daha once bu durumu yasayan bebegını kucagına alan oldumu nolur yasayan bılen yazabılırmı

Gebeliginizin kacinci haftasindasiniz ? Ayni sebepten 45 gun hic kalkmadan yattim

Bebeğiniz sağlıklıysa mutlaka size tutunacaktır ama sağlıksızsa vücut bebeği atmaya çalışır benimde bir kanama alanım vardı düşük yaptım ama 5 yerde kanama alanı olup sağlıkla bebeğini kucağına alanıda okudum bu forumda. O yüzden kendinizi üzmeyin Allah sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin.

Sızın kac aylıkken kanamanız olmustu

14.haftası canım. Bende hep yatıyorum . Sızın bebegınız dogdumu atlattınızmı
Yok bende 13+3 oldum bebek iyi şu an cook sukur bak progestan fitil olarak kullaniyorsan yaptiktan sonra fitili yarim saat hic kalkmadan ayaklarini yuksekte tutarak yat. Tuvalette ck oturma.

14.haftası canım. Bende hep yatıyorum . Sızın bebegınız dogdumu atlattınızmı
Kesemin yarisindan buyuk kanama alanim vardi benimde 45 gun hic kalkmadan yattim ben sadece tuvalete ve yemege kalktim duşa bile 3 gunde bi 4 gunde bi girdim coook dikkat ettim yemekte falan oyle cok oturmadim hemen yiyip kalkdim yani gunluk maksimum 15 20 dk oturdum . Oturmak bile yasakti bana doktorunuz yasaklar koymusdur sizede mutlaka uyun.

Doktorunuzun dediklerini yapın ve tuvalet harici yerinizden kalkmamaya çalisin. Eğil kalk gerektiren işler de yapmayın, mumkünse bu süreçte bir yakıninız gelip size yardımcı olsun. 4. Ayın icindeymissiniz bir iki haftayı atlattıktan sonra bir daha benzer bir sorun yaşayacağınızü düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, sağlıklı bir bebekse tutunacaktır. Ölçümlerde nasıl çıkmıştı ense kalınlığı, burun kemigi vs ölcümleri normal miydi?

Atlattınızmı peki canım

Doktor rısk 2 ay var dedı malesef. Ikılı tarama yapmadım

Atlattınızmı peki canım
Atlattik canim cook sukur ama gecen kontrolumden oncede lekelenmem oldu doktor bi sure daha progestan kullanicaz ve biraz daha dikkat ediceksin dedi. Sende dikkat et varsa bi yakinin yardima gelsin eşin yardim etsin falan egilme ve sakın uzanma agır kaldirma canim Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin sag salim kucagimiza alalim insaAllah

Rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…