M
MY DEAR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MY DEAR
kızlar bugün ultrasonda bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu 15 mm olmuş allah herkese yaşatsın bu duyguyu:sm_cool::teytey::hooray:a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin.kızlar bugün ultrasonda bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu 15 mm olmuş allah herkese yaşatsın bu duyguyu:sm_cool::teytey::hooray:a.s.
gözün aydın cnm kaç haftalıksın şimdi?
Allah Hayirlisiyla Sağlikla Kucağina Almayida Nasip Etsin.allahim Isteyen Herkese Nasip Etsin Bu Duyguyu
canim ya seninle ayniyiz ikimiz bugun bende doktordan geldim simdi benimkide 15 mm olmus dogum tarihlerimizde ayni seninle bakarsin ayni gun dogururuz senin bebisin sekli semali tam bellimi benimki belli degil erkek bebeklerininki erken belli olurmus sanirim benimki kiz zaten oyle hissediyorum sen ne hissediyosun kizmi erkekmi
my dear merhaba, aramızda 2 gün var sadece. benim bebeğim de aşağı yukarı seninki kadardır herhalde. daha önce görmüş müydün bebeğini?ben 6+2 iken vajinal ultrasonla gördüm çok küçüktü. 3 gün sonra karından sadece kese göründü. cevaplar için şimdiden teşekkürler.