- 1 Haziran 2014
- 34
- 4
-
- Konu Sahibi ruzgargulu28
Canım iki bilemedin 3 saati geçmesin sarılık olur uyandırmaya çalışarkadaşlar 17 günlük bebeğimi iki en geç üç saatte bir emzirmek istiyorum ama uyandıramıyorum. onun uyanmasını beklerken bazen ben de dalıyorum 4 saate kadar çıkıyor açlık süresi. çok üzülüyorumdaha çok küçük acıktığını anlamıyor mu ? yoksa acıksa uyanıp ağlar mı? bu zamana kadar hiç açlıktan ağlamadı sabahları da hep ben uyandırıp emzirdim.
maşallah bebişeeayy benim minnak gümdüz hiç uyumuyor. gece de mutlaka 2 kez uyanır
arkadaşlar 17 günlük bebeğimi iki en geç üç saatte bir emzirmek istiyorum ama uyandıramıyorum. onun uyanmasını beklerken bazen ben de dalıyorum 4 saate kadar çıkıyor açlık süresi. çok üzülüyorumdaha çok küçük acıktığını anlamıyor mu ? yoksa acıksa uyanıp ağlar mı? bu zamana kadar hiç açlıktan ağlamadı sabahları da hep ben uyandırıp emzirdim.
canım şeker konusunda bir yorum yapamam ama şunu söyleyebilirim 15 dk. emzirme olayı bizde hiç gerçekleşmedi. üç aylık olmak üzere oğlum ben de az emiyo diye üzülüyordum. maximum 5 dk.. hafiften tecrübelenmeye başlayıp tedirginliği üstümden atınca fark ettim. meğer sütüm fazla geliyormuş. emzirirken anlarsın zaten her çekişte yutuyorsa sütün bolsa doyuyordur bence. bazen sütüm azalıyor o zaman süre uzuyor.Aynı konuda benim de endişelerim var. Henüz 1 aylık olmadı bebeğim. İlk haftasında sarılık geçirdi. Hastanede kaldık bir gece. Sonrasında çok şükür sarılığı gitti. Kilo da almaya başladı.
Diğer yandan ilk haftasında şekeri de düşüyordu. Hastanede kontrol ettiklerinde 50, hatta 40 olduğunu gördük. O yüzden emzirmek için 3 saati hiç geçirmemeye çalışıyorum.
Ama bazen uyandırmakta çok zorluk çekiyorum. Uyansa bile şöyle 2-3 dakika emip sonra gene uykuya dalıyor.
Böyle olması normal mi?