• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimi emziremiyorummm

angelsky

Ümmü Eymen olcam inş.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
1.763
33
158
Diğer
kızlar bebğim daah 2 günlük mememi tutamıyor normal doğumun her evresini yaşadımm yalnız oğlum başını yalnış yerleştirdiği için acil sezeryana alındımm ilk gün sağıp kaşıkla verdik kalkamıyordum 2. gün okadar zorladık tutamadı yavrumm göğüs ucumu sanırım içe dönük bi kez emdii yine sağıp verdim bu günde bi kez tuttu yine sağdımm napıcam bilmiyorumm ağlamaktan öldümm nasıl alıştırcamm oğlumu emzirmeyi çokk istiyorumm lütfen yardım edinn

canım öncelikle hayırlı olsun .göğüs ucun için masj yapmanı öneririm .baş ve işaret parmaklrını ucun iki yanına yerleştir ve cildi gererek parmaklarını açarak masaj yap.hem sağ sol hemde aşağı yukarı bunu sürekli yap.zamanla daha da düzelicektir.çok ağlama diycem ama anlayabiliyorum.:teselli:

canım içe mi dönük,yani ucun yok mu?yoksa göğüs gerginliğinden dolayı mı çıkamıyo göğüs ucun?bak şimdi beni dinle,sakin ol lütfen.ben de yaşadım aynı şeyleri.

*göğüs ucun yoksa aventin göğüs ucu çıkarıcısı var 100 küsur tl.
*göğüs ucun var da daha bebek emip esnetemediği için tutamıyo tavsiyem: aventin silikon göğüs ucu var.chicconun da var kaucuk.ikisini de al,hangisinde rahat edersen.
* pompan varsa bol bol pompala,vakumla birlikte göğüs ucu çıkıyo.
*bebgin emmeye başladıgında itibaren göreceksin daha da büyüyecek ucların.dana gibi oldu benimkilerkaydirigubbakcemile3 göğüs ucum minnacıktı düşün.

canim seninki daha cok kücük zamanla alisir emeye. benim sana tavsiyem silikon gögüs ucu kaucuk kulan zamanla bebisin alisir bende öyle yaptim 1 ay hem pompaladim hem gögüs ucu kulandim sonra zorda olsa gögüsumun ucunu vermeye calistim zamanla almiyor ama zorlarsan mutlaka alir.ama sen stress yapmamaya calis rahat ol emzirirkene bu cok önemli ..kolay gelsin ;)

çok teşekkürederim kızlar pompayla sağıyorumm günde bi kaçkez silikon göğüs ucuyla tutturmaya çalışıyorumm yavruma Allah yardımcımız olsun

aynı sorunu bende yasıyorum kızlar hem sütüm yok hemde gögus ucum cocugum ememiyo sılıkon gogus ucu da bı ıse yaramadı bende o kadar kucuk yanı dusunun

ezzanelerde ve medıkalcılerde..gögusler ıçın cesıtlı seyler var...bende kullandım..ucunun çıkmasını saglayan sılıkon bırsey duymustum.gogsune yerlestırıyorsun..bebek onun aracılıgıyle emıyor...bır sordur ıstersen ...
ışıne yarayabılır...

allah kolaylık versin inşallah iyi bir şekilde emzirirsin benim de sütüm çok olmamıştı
benim sütümde aksinee çokk fazla

aynı sorunu bende yasıyorum kızlar hem sütüm yok hemde gögus ucum cocugum ememiyo sılıkon gogus ucu da bı ıse yaramadı bende o kadar kucuk yanı dusunun
cnm bendede silikon uç işe yaramıyor

arkadaslar benimde gögüsum ucuda yok nerdeyse ama bebegim agzina aldiginda cekince cikiyor tabi biraz sinirleniyor bizimki
benim bebişimde tutamıyo sinirden ağlıyorr
ezzanelerde ve medıkalcılerde..gögusler ıçın cesıtlı seyler var...bende kullandım..ucunun çıkmasını saglayan sılıkon bırsey duymustum.gogsune yerlestırıyorsun..bebek onun aracılıgıyle emıyor...bır sordur ıstersen ...
ışıne yarayabılır...

aldık cnm işe yaramıyor elektrikli süt sağma mak. sağıyorum

Back