- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bebeginiz oral donemde. Emme davranışını engellemeyin. Birakin emsin. Okuyun ne yapmanız gerektigini. Belki yanlis emzik secmissinizdir. Cesit cesit emzikler var artik. Arastirmak okumak karsilastirmak lazim.üç aylık olacak ve sürekli ellerini emiyor aşırı hemde ..ellerinde eldiven var yüzünü yırtıyor saçını çekiyor gibi sebeplerden o eldiveni inaniaz emiyor sırılsıklam oluyor elleri eldiveni . bunun yerine emzik emse diyorum hem huzursuz ve uykusuz oldugu durumlarda rahatlatır....ama emziği bir türlü almiyor , onun emilen bişey oldunugunu kavrayamadi henüz ..biraz çiğneyip oğürüp bırakıyor...fazla da ustelemiyorum bende...napmaliyim kızlar sizde yasiyormusunuz böyle seyler
iki tane we babauinin var birde awentin ,daha fazla masraf yapmak istemiyorum yaa her markayı tek tek deneyemeyizkiBebeginiz oral donemde. Emme davranışını engellemeyin. Birakin emsin. Okuyun ne yapmanız gerektigini. Belki yanlis emzik secmissinizdir. Cesit cesit emzikler var artik. Arastirmak okumak karsilastirmak lazim.
Deneyin demedim arastirin dedim. Wee iyi bir marka değil.iki tane we babauinin var birde awentin ,daha fazla masraf yapmak istemiyorum yaa her markayı tek tek deneyemeyizki
Tam 9 çeşit denedim her daim içinden süt gelen meme varken ne diye emziği emecksm diye kızarak asla kabul.etmediiki tane we babauinin var birde awentin ,daha fazla masraf yapmak istemiyorum yaa her markayı tek tek deneyemeyizki
Aynen ben de tam 9 çeşit bir de hep çiftli satılıyordu. Diş çıkarmada ısırıp durduBen de dokuz tane emzik denedim. Olmayınca olmuyor. Boşuna uğraşıp masraf yapmayın.
Tekli satılsalar içime oturmazdı en azından. Hepsi çifter çifter. Sadece Bibs tekti, bir de ucuz bakkal emziği.Aynen ben de tam 9 çeşit bir de hep çiftli satılıyordu. Diş çıkarmada ısırıp durdu
Millet neden doğduğu gibi veriyor anladım ama ben 40a kadar kıyamadım sonrada asla almadıTekli satılsalar içime oturmazdı en azından. Hepsi çifter çifter. Sadece Bibs tekti, bir de ucuz bakkal emziği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?