bebegimi emzige nasil alıştırabilirim?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
üç aylık olacak ve sürekli ellerini emiyor aşırı hemde ..ellerinde eldiven var yüzünü yırtıyor saçını çekiyor gibi sebeplerden o eldiveni inaniaz emiyor sırılsıklam oluyor elleri eldiveni . bunun yerine emzik emse diyorum hem huzursuz ve uykusuz oldugu durumlarda rahatlatır....ama emziği bir türlü almiyor , onun emilen bişey oldunugunu kavrayamadi henüz ..biraz çiğneyip oğürüp bırakıyor...fazla da ustelemiyorum bende...napmaliyim kızlar sizde yasiyormusunuz böyle seyler

üç aylık olacak ve sürekli ellerini emiyor aşırı hemde ..ellerinde eldiven var yüzünü yırtıyor saçını çekiyor gibi sebeplerden o eldiveni inaniaz emiyor sırılsıklam oluyor elleri eldiveni . bunun yerine emzik emse diyorum hem huzursuz ve uykusuz oldugu durumlarda rahatlatır....ama emziği bir türlü almiyor , onun emilen bişey oldunugunu kavrayamadi henüz ..biraz çiğneyip oğürüp bırakıyor...fazla da ustelemiyorum bende...napmaliyim kızlar sizde yasiyormusunuz böyle seyler
Bebeginiz oral donemde. Emme davranışını engellemeyin. Birakin emsin. Okuyun ne yapmanız gerektigini. Belki yanlis emzik secmissinizdir. Cesit cesit emzikler var artik. Arastirmak okumak karsilastirmak lazim.

Bebeginiz oral donemde. Emme davranışını engellemeyin. Birakin emsin. Okuyun ne yapmanız gerektigini. Belki yanlis emzik secmissinizdir. Cesit cesit emzikler var artik. Arastirmak okumak karsilastirmak lazim.
iki tane we babauinin var birde awentin ,daha fazla masraf yapmak istemiyorum yaa her markayı tek tek deneyemeyizki

Benim ne kızım ne oğlum emzik almadı baştan beri . olduğu gibi kabullendim bazı arkadaşlarımın bebekleride pahalı emziklerden emmemişler uygun olan emziklerden emmişler

Emzik gerçekten emmek zorunda değiller ki.. Benim iki çocuğum da emmedi emzik, gerekli değil, hijyenik değil. Bebeğiniz doğru olanı yaparken sizin ısrarınız niye?

Alın silikon diş kaşıyıcılar hem kavraması gelişsin, hem dişlerini kaşısın hem emsin.

Bazen emzik de çözüm olmuyor. Benim kızım emzik emdiği halde emziği atıp parmaklarını emiyor, engellemiyorum bende açıkcası. Diş kaşıyıcı iyi oluyor onu verince elini bırakıyor. Aklınızda bulunsun sizin de.

Ben 10 tane emzik aldım en pahalısndan ucuzuna kadar.ama bebeğim almadi bi türlü. 4aylik olduğunda eline oynasın diye verdim sonra baktım ağzına götürdü damaklarini kasıyor 😅 simdi dis kasiyicisi yaptı emzikleri

Ben de dokuz tane emzik denedim. Olmayınca olmuyor. Boşuna uğraşıp masraf yapmayın.

Benim kızım da asla emzik almadı ne denediysem öğürdü biz de ısrar etmedik ama 3 aylık olmuş zor tutar artık doğunca verin diyorlar genelde. Ellerini emmesi çok normal o dönemlerde kızımda öyle yapardı önlük takmaya yetişemezdim önü sırılsıklam olurdu dişleri çıkana kadar öyle sürüyor ☺️

Emziği bıraktırması çok zor iş 3 aylık olmuş bile artık neden başlatasınız ki

iki tane we babauinin var birde awentin ,daha fazla masraf yapmak istemiyorum yaa her markayı tek tek deneyemeyizki
Tam 9 çeşit denedim her daim içinden süt gelen meme varken ne diye emziği emecksm diye kızarak asla kabul.etmedi 😁😁 yani almıyorsa almıyor malsf

Back