Gebeliğe Hazırlık Bebeğimi düşürdüm tekrar ne zaman hamile kalirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım pıhtılaşma tahlili yaptırmış mıydın..değerleri kaç olmalı bilgin war mı?

Rahminde bi kanama bi doku kaybı oluştu sonuçta, düşük kolay birşey değil ki. rahim içinin toparlanması gerekli en azından 1 adet geçirinki rahim içi temizlenmiş gebeliğe daha sağlıklı bir rahim ile başlamış olun.

Ben ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan sonra bir regl dönemi bekledim. 3 ay sonra gebe kaldım tekrar.
Ama hiç regli beklemeden gebe kalıp sağlıklı doğum yapan çok arkadaşımız oldu.

Ben ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan sonra bir regl dönemi bekledim. 3 ay sonra gebe kaldım tekrar.
Ama hiç regli beklemeden gebe kalıp sağlıklı doğum yapan çok arkadaşımız oldu.
kesinlikle katılıyorum benim bir arkadaşım da düşük yaptı şu anda çok şükür sağlıklı bir hamileliği var kendisi bizim çok iyi tanıdığımız bir doktora beklemenin ne kadar doğru olup olmadığını sordu doktor böyle birşey yok kişi ne zaman isterse herhangi bir problem yoksa çocuk yapılabilir demiş beklemek sadece zaman kaybı diye soylemis ki bana cımbız ile bile müdahale de bulunulmadi

Kiz yanlis insana mi yazdın acaba ben mayista oldum kurtaj 2. Ayimi denedim daha yeni. Ay insallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…