Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bebeğim 4,5 aylık oldu doğduğundan beri uğraşıyoruz zaten hanımefendiyle şimdi kötü bi huy geliştirdi uyanıkken asla maam içmiyor sadece uyurken o da çok az ayına göre yarı miktarda. Bu durumu nasıl düzeltebilirim. bu arada emziremiyorum çünkü sütüm yok
canım ben 3 aylıktan beri uykuda besliyorum.şu an 7 aylık ve hiçbir ilerleme yok malesef.bütün sosyal hayatım mahvoldu,her şey kızımın uykusuna odaklı.büyüdükçe uyumuyor da.çıldırmak üzereyim.
Bebeğim 14 aylık olacak.bende 3 aydan buyana devam sütünü sadece uykuda içiriyorum halen uyanıkken içmiyor cadı.son zamanlarda uyurkende içmiyor 120 ml içse oynuyorum valla.zaten son ayda 460 gram kaybetmişiz.bizimki kronik iştahsızlık valla 3 aydan bu yana devam ediyor. Size tavsiyem biraz büyüyünce kaşık maması veya sebze pürelerini çorbalarını dışarda yedirin.dikkatleri dağılıyor biraz yiyorlar o zaman biz sırf yedirmek için dışarı çıkıyoruz allah hepimize sabır bebeklerimize iştah ve sağlık versin
canım aynı sorun bizde de vardı çok erken kesti emmeyi. yemeyen bebek zor. mamayı da lamayınca dedim napıcak bu bebek böyle. eğer doktorun ek gıdaya geçebilirsin diyoorssa devam sütünün yanında ek gıda verebilirsin. ek gıda dediğim meyve suları meyve püreleeri yoğurt muhallebi bunlar. çünkü bizimkinde değişik şeylere istek oldu. farklı tatları istiyordu. şimdi iştah konusunda biraz daha iyiyiz. özellikle farklı şeyler yeken devam sütünü de ister oldu onu da çok güzel içiyor artık.
benimde tek umudum bu belki ek gıdaları veririm de bir şekilde mamayı da özleyip içer diye düşünüyorum.... Ama sadece düşünmekle kalıyorum ne yapıcam ben yaaa bir akıl verin ne olur???