- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 10.318
- 31
Hayırlı günler kızlar 4 sene geçen hastane klomen tedavisi sonrası. 29 nisanda bebeğimi yerleştirdiler yani transfer oldum. Cok sükür umutluyum. Ağrılarım var hala ve mutluyum. Bu gun 10. Günüm heycan var. Hissediyorum sanki yavrum bana tutundu.esim askeri personel 3 aydır bu süreç için yanımdaydı. Cuma günü tahlil günümüz ve esim gorev yerine geri donecek 6 ay yok. Benimle birlikte oylr çabaladı anlatamam. Bebek gibi baktı bana hiç kaldırmadı. İlaçlarım banyom evimiz gül gbbi Derler ya aynı öyle baktı bana. Cok dua ediyorum Rabbım bizede nasıp et olmayanlara da. Esim gidecek gitmeden musmutlu ayrılsın istiyorum. Aceba bu gun tahlil yaptırsam mi soruları var aklımda. 6.gun emriyosu yavrum ınslalah bana tutunmuştur babasına çok güzel haberler veriz bu mübarek günde lütfen dualarınıza beni ve bebegimide katın. Hep hayırlısı diyerek girdik bu işe olmazsa tekrar denicez dedik. Üzülmüyorum diyorum esime ama uzulcem bu bir gerçek. Onun o gun gidecek olmasida beni üzüyor. Cok mutlu bir şekilde gitmesini istiyorum. Rabbim yalvarıyorum sag salim haberler alalım 4 yıldır yaptigim idrar testlerinden alcam 10 tane falan tepesinde çift çizgi gorcem kanda öğrendikten sonra Rabbım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkes hayırlıca anne baba olma hissini tadsin. Bu mübarek günlerde Rabbım hepimizin yüzüne baksın...