kızlar kızımı bugüne kadar anne sutuyle besledim çok şükür artık ek gıda zamanı geldi Dr bı ogun bebek şutu önerdi aptamil pdf tavsiye etti yemedi küçük hanım onun 1 numarasını aldık bfgenmedi sütümde yetmiyor artık ne yapicagimi şaşırdım ne olur yol gosterin bana bı de kasık maması yerine ne yapabilirim onu begendi cadı
bebek sütü derken devam sütü yani mamamı yemiyo kaşık maması ver onu sevidyse çünkü ek gıda dönemi çok zor bi geçiş dönemi ne severse onu verki diyerlerine alışsın yavaş yavaş elma suyu havuç suyu ver birer kaşık gün geçtikçe artırarak verebilirsin neyi seviyosa onu deneyip bulana kada seni yorup zorlayacak yoğurt verebilirsin ki genelde bebeklerin hepsi yoğurt sever
evet canım devam sutu kasık mamasıda alerji yapıyo yani agzının kenarları kızarıyo daha yedirirken offf meyveleri seviyo ama hani bi ogun yapamadım dolapta sutlerim var artık onlara gectim maluım yetmiyo sutum ama devam sutune mutlaka alıstırmam lazım sanırım
farklı bi marka süt denemeni tavsiye edrim..bazı çocuklar markadan anlamıyo..benim kızımada ilk en kaliteli sütten almıştım içmedi hanfendi.bebelac almıştım onu içmişti..pınarın devam sütüde güzel.inşallah en yakın zamanda alışır bebeğin.