- 10 Şubat 2024
- 190
- 86
- 13
- 24
- Konu Sahibi maysahanim
Merhaba. Hanimlar ben erken gebelik yasamistim ve gogus buyudugunden hassasiyet ve ara sira kasikta hafif sanci seklinde belirtilerim vardi ve 6nci haftada bebegin durumunu ogrenmeye gittigimizde kalp atisi ve bebek sagligi cok iyidi ve dun hafif kanamam geldi bu gun baktilarki 7 haftaliklken kalbi durmus ve oylece tasimisim ( cok canım yandi hesaplamalar yapiyor ve olmush bebegim ile konuştuğumu ogrenince ) ve bana dediler ki bugun cumartesi pazartesi gel sabah kurtaj yapalim 20 dakikada zaten haftalarca tasimissin 1 gun fazla bir sey olmaz , sizcede bir sey olmaz mi boyle durum yasayanlarda sonrada gebelik nasil oldu bana hemen sonra olabileceğimi soyledi ama bide neden kaybettiğimi soylemediler bebishi
Gelecekteki annelerede ricam ne olur ne olmaz 16 haftadan once yuruyus bile yapmayin ben neden olarak onu goruyorum bide yarim agri kesici kullandim onun disinda kendime cok iyi baktim fazla yormadim agir kullanmadim kendimde kocamda gayet saglikli tabi ben negatif kan grubu o ise pozitif olmamiz var
Gelecekteki annelerede ricam ne olur ne olmaz 16 haftadan once yuruyus bile yapmayin ben neden olarak onu goruyorum bide yarim agri kesici kullandim onun disinda kendime cok iyi baktim fazla yormadim agir kullanmadim kendimde kocamda gayet saglikli tabi ben negatif kan grubu o ise pozitif olmamiz var