Bebek Beslenmesi bebeğime yemek yedirmekde güclük cekiyorum ve okadar üzgünümkiii

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

RuzeYu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
35
2
16
Balıkesir
merhabalar... benim 8 aylik bir kizim var. ek gidaya geciste hic sorun yasamadik gayet istahli bir bebekdi. yalniz memlekete gittik tatil kurbanda. ve ne olduysa orda oldu. huymu degisirdi bilmiyorum ve cok tecrubesizim ilk bebegim oldugu icin. artik uzattigim seylere agzini dahi acmiyo kilitliyo adeta. bir kere kandiriyorum sonra mumkunati yok actiramiyorum. kilosu hep normaldi o yuzden klo kaybi yasicK halsiz kalcak diye korkuyorum. ha birde kizlar agizi pamucuk olmus. bu agri yaparmis heralde. gecince istahi yerine gelirmi??? yani gepsi üst üste geldi nolur yardim edin lutfeeennnn

canı acıyordur kuzucuk, iyileşince yer üzülme
dişde çıkarıyor olabilir, bazı bebeklerin çok daha zor oluyor bu süreç

canım anne sütü alıyor mu, bence bi sağlık ocağına götür belki pamukcuk için üstüne sürülen bişey veriyolar ondan verirler belki iştah açıcı bişey verirler, umarım düzelir, kilo alması normalse korkma düzelir elbet

Düzelir hiç merak etme,bu arada unutma canım o bir melek sakın kızma yavruna:) Doktor tavsiyesi dışında sakın bir ilaç kullanma ve ne olur anne sütüne devam et!

ah ahh canım ben iyi anlarım seni bende 3 senedir iştahsız bir bebekle uğraşıyorum..önemseme yer dediler dzelir dediler hep sabrettim hep bekledim ama nafile...ve oğlum hala iştahsız...süt içmez yoğurt yemez sağlıklı hiçbişey yemez et süt yumurta boğazından geçmez...binbir şey denedim yok doktorlar zorlama dedi yolladı hep...ama şuan çocuğumun bağışklığı zayıf demekki sürekli hasta olup duruyor, hatta şuan grip..yarın doktora götürecem yavrum iyileişr inşallah...sende zorlama diyenlere kanıp da bırakma sürekli dene yılma bıkma hep uğraş..çünkü bir lokma bir lokmadır canım pes etme...anne sütüne devam sakın bırakma...bu arada ağzındaki pamukçuk için karbonatlı su karışımı yap, bir pamuk yardımıyla ağız içlerine hafifçe sür..ilaçdan daha tesirli doktorlar da tavsiye ediyor hiçbir yan etkisi zararı yok..ilaçtan daha çabuk geçiriyor...

Oyy kuzum benimmmm, ağzından canı yanıyordur tabi...Bir anda iştah azalması olduysa buna yorulabilir..Ama doktora götürün ihmal etmeyin...
Canım benim minnacık daha, derdini de anlatamıyor ki...

Allah şifa versin kızına canım..

Pamukçuk canını acıtır yazık .
Eczaneden onun için jel danışabilirsiniz.
Buarada dişte çıkarıyordur tam zamanları çünkü.
İştah için vitamin takviyesi yapabilirsiniz.

tsk ederim canlarim benim. bugun saglij ocagina goturdum ikaclarida aldim basladim bakalim kullanmaya. ins faydasini gorur. ben aciyacagini bilmiordum ve cok uzuluyordum yemedigi icin. gecince tekrar eski istahina döner dimi??? (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…