çok güzel olmuş canım ellerine sağlık uğur getirsin bebeğine
bebeğimin cinsiyetini cmrts günü öğrendik
aynı gün odası için hazırlıklara başladım biraz erken olsa da şimdilik bunları yaptım arkası gelecek zemuszemus
duvar süsünün de bir kaç boncuk detayı eksik onun dışında tamam
şekerini örnek olarak yaptım şimdilik rengarenk düşünüyorum bir kaç değişiklik yapıcam üzerinde
mavilere boğmak istemiyorum hatta sepeti farklı ber renk yapıcam belki kırmızı aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ellerinize sağlık çok güzel olmus.ya bende yapmak istiyorum ama beceremem galiba.bebeğime ellerimle birşeyler yapmak istiyorum.
çok güseel olmus canım ellerıne saglık keske evde olsaydım bende ugrsırdım ama benımkınıde kayınvalde yapacak oda kurslara gıdıo
çok güzel olmuş cnm
güle güle kullansın bebişin
ayy bayıldıım çok güzel olmuş. ellerine sağlık canım...
eline sağlık canım..
galiba erkek geliyor :))
Daha uzun bi yolun çok başındasın. İnşallah hamileliğin de doğumun da huzurla geçer. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..
şanslı bebekkkk
insallah saglıklı bir doğum yapar bebeğinide sağlıcakla kucağana alırsın cook güzel olmus canm erken olsun insan heves edıyor gule kullansın bebişin
cok güzelmiş:)
slm ben yeni katıldım çok güzel olmuş. umarım bizde böyle güzel hazırlıklara başlarız. bizimki 11 haftalıkcanım ellerine sağlık çok güzel olmuş..sağlıkla gelsin bebişinizz:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?