• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğime Yaptığımız Hazırlıklar

ATA_SEVEN

YolumuzunGüneşi Önderimiz
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
802
1
96
Samsun
bebeğimin cinsiyetini cmrts günü öğrendik

aynı gün odası için hazırlıklara başladım biraz erken olsa da şimdilik bunları yaptım arkası gelecek zemuszemus

duvar süsünün de bir kaç boncuk detayı eksik onun dışında tamam

attachment.php

şekerini örnek olarak yaptım şimdilik rengarenk düşünüyorum bir kaç değişiklik yapıcam üzerinde

attachment.php

mavilere boğmak istemiyorum hatta sepeti farklı ber renk yapıcam belki kırmızı aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Eklentiler

• $Resim 068.jpg
    $Resim 068.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 253
  • $Resim 071.jpg
    $Resim 071.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 241
ellerinize sağlık çok güzel olmus.ya bende yapmak istiyorum ama beceremem galiba.bebeğime ellerimle birşeyler yapmak istiyorum.

bebeğimin cinsiyetini cmrts günü öğrendik

aynı gün odası için hazırlıklara başladım biraz erken olsa da şimdilik bunları yaptım arkası gelecek zemuszemus

duvar süsünün de bir kaç boncuk detayı eksik onun dışında tamam

attachment.php

şekerini örnek olarak yaptım şimdilik rengarenk düşünüyorum bir kaç değişiklik yapıcam üzerinde

attachment.php

mavilere boğmak istemiyorum hatta sepeti farklı ber renk yapıcam belki kırmızı aklinialirimsmile aklinialirimsmile

çok güseel olmus canım ellerıne saglık keske evde olsaydım bende ugrsırdım ama benımkınıde kayınvalde yapacak oda kurslara gıdıo

maşallah yetenek var opuyorumnanaktan cok guzel olmus canım o gzel gunlerı yasatsın rabbım hepımıze saglıkla cok begendım kelebeklı kelebeklı :) benım boyle becerılerım yok sanırım ben alıcam =)

ellerinize sağlık çok güzel olmus.ya bende yapmak istiyorum ama beceremem galiba.bebeğime ellerimle birşeyler yapmak istiyorum.

canım ellerinle yapmak istiyorsan becerirsin yap bence bunaldığın yerde msj at ben sana yardımcı olurum aklinialirimsmile

çok güseel olmus canım ellerıne saglık keske evde olsaydım bende ugrsırdım ama benımkınıde kayınvalde yapacak oda kurslara gıdıo

ne güzel şanslı bir gelinsin desene yerimseniben

QUOTE=cimcimelily;12756341]canım ellerine sağlık çok güzel olmuş..sağlıkla gelsin bebişinizz:ecrin_bebek:[/QUOTE]

çok güzel olmuş cnm
güle güle kullansın bebişin

QUOTE=pinguu;12756799]maşallah yetenek var opuyorumnanaktan cok guzel olmus canım o gzel gunlerı yasatsın rabbım hepımıze saglıkla cok begendım kelebeklı kelebeklı :) benım boyle becerılerım yok sanırım ben alıcam =)[/QUOTE]

ayy bayıldıım çok güzel olmuş. ellerine sağlık canım...

güzel yorumlarınıza ve dileklerinize teşekkür ederim arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

eline sağlık canım..
galiba erkek geliyor :))

evet canım erkek geliyor annesi kız bekliyordu ama erkekini de öğrenir öğrenmez hazırlığını yaptı yaaaaa aklinialirimsmile

Daha uzun bi yolun çok başındasın. İnşallah hamileliğin de doğumun da huzurla geçer. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..

Daha uzun bi yolun çok başındasın. İnşallah hamileliğin de doğumun da huzurla geçer. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..

akannehir haklısın canım amin inşallah sorunsuz sağlıkla atlatırız bu süreci tüm hamileler :Saruboceq:

gelin kuşun sen de tabiki kaydirigubbakcemile3

şanslı bebekkkk ;)

şans konusunda babaya çeker umarım canım :Saruboceq:

ziira annesi çok şanslı değildir hep uğraşarak elde eder istediklerini :hulya:

prenses ela da şanslı olur umarım kaydirigubbakcemile3

insallah saglıklı bir doğum yapar bebeğinide sağlıcakla kucağana alırsın cook güzel olmus canm erken olsun insan heves edıyor gule kullansın bebişin

insallah saglıklı bir doğum yapar bebeğinide sağlıcakla kucağana alırsın cook güzel olmus canm erken olsun insan heves edıyor gule kullansın bebişin

kaydirigubbakcemile3 evet gerçekten erken de olsa insan heves ediyor güzel dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi gamyoncuiremsu

oğluşumun kapı süsü asmak için tülleri hazırlamadım henüz :emir_bebek:

attachment.php

Eklentiler

• $Resim 001 copy.jpg
    $Resim 001 copy.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 161
Back