Çocuk Hastalıkları Bebeğime uyku düzenini nasıl sağlayabilirim...42 günlük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SPELL42

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
1.093
23
358
Bebeğim henüz 42 günlük ama iki gündür gece neredeyse hiç uyumadı.Sabah 7.30 da uyudu.7.30 dan bu yana sadece 1 saat doğru dürüst uyanık kaldı.Uyumaması için tv açtım.Konuştum gezdirdim.Yüzüne dokundum.Altını değiştirdim ama uyandıramadım.Böyle giderse halim vahim...Böyle bi sorun yaşayanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Daha öncede böyle sabahladığı olmuştu.Ama ilk doğduğunda falandı bi de gazı varken....ama şimdi aç değil;gazını çıkartıyor.

bebiş daha cok kucuk annesı uyku duzenı olusmaması gayet normal ben sana yaptıklarımı anlatıyım benım kızımda yenıdogan sarılıgı oldugu ıcın ılk 1 bucuk ay gece florosan ısıgının altında gunduz gunes ısıgında yatırdım halıyle gece gunduzu ayırt edemedı ama gectıkten sonra gunduz ısıkta ve seste uyuttum gece karanlıkta ve sessız ortamdalarda yatırdım gece emzırırken karanlıkta emzırdım altını degıstırırken cok hafıf bı ısıkta onun uykusunu acmadan yapmaya calıstım kısa bı surede gece ve gunduzu ogrendı ...gece sadece emmek ıcın kalkamay basladı emdı uyudu sımdı 10 aylık oldu gece masallah 10 11 saat delıksız hıc kalkmadan gunduz 3 sefer en az 1 saat olmak uzere uyuyo ...

cnm ya bebeğin daha 42 günlük ben 8 ay hiç uyumadım sabah 5te uyuyup 2 saat sonra kalkıyordu gün ortası 15 er dk 5-6 kez uyuyordu 16 aylık hala gece 2 de yatıyor sabah 11 e kadar uyuyor kaldırınca yada erken uyutmak isteyince feryatları apt. duyuyor herkes bıktı bizden 3 aylık düzene girer dediler 6 aylık yada yaşında dediler dru 18 ayı bekle diyor onuda bakliyorum allah sağlık versin yapcak bişi yok okadar inatçıki dru bile inatlaşma nasıl istiyorsa öle olsun dedi inatlaşırsan kronikleşir dedi bakalım 18 ayından sonra neler olacak bebeğine sağlık sana sabır dilemekten başka aklıma birşey gelmiyor kolay gelsin sana cnm

biz de 67 günlük olduk ben de hala gece uykusu yok
en fazla 2 saat uyuyyor sonra 1.2- 2 saat emmekti gazıydı
uykuya dalmasıydı geçiyor sonra 1 saat sonra tekrar resmen zor iş
gündüzleri de uyandırmak iste uyanmak bilmez ben de napacağımı şaşırdım
bir de gazlı bir bebeğiz ve nazlı allahım güç kuvvet versin hepimize

1.5 ay boyunca resmen uykusuz gezdim sabaha kadar oturuyordu gündüz de uyumuyordu doktor normal olduğunu söyleyince yıkılmıştım resmen.. eşimin ve tracy hogg un sayesinde bu sorunu çözdük bebeğimiz uyumayı öğrendi ve şimdi kendisi uyuyor..bebek bakım sorunlarına mucize çözümler bu kitabı okumanı tavsiye ederim canım geçekten çok işime yaradı.. biraz da sabır düzelicek..

arkadaşalr yazdıklarınızı okudum..benim bebeklerim 4 aylık ikiz ve gece bizimle yatıp sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyorlar....buda normal değil sanırım....

arkadaşalr yazdıklarınızı okudum..benim bebeklerim 4 aylık ikiz ve gece bizimle yatıp sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyorlar....buda normal değil sanırım....

Ne demek normal değil!! Tabiki gayet normal dört aylık bir bebek aralıksız 11 saat uyuyabiliyor.Bebişler oldukça sağlıklı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…