• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğime uçuk geçtiyse ne zaman ortaya çıkar

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Kaynanam görümcem yanımda oğlu sürekli elinden öpüyor ve öksürüyor ve agzını agzına değdirmeye çalışıyor ağzının dibine kadar giriyo sürekli kaynanamın yanında vs elinden öpme o da öksürür hasta olmasın dedim ama itinayla bagısıklık kazanır diye düşünüyorlar kesin elinden öpüyorlar bugun görümcemin dudagında uçuk gördüm dünde var mıydı açık yara şekilde bilmiyorum her öptüklerinde siliyorım ıslak mendille ama ben görmeden ya da silene kadar elini kesin yaladıgı olmuştur şimdi korkuyorum uçuk geçtiyse ne zaman belirti verir geçtiyse ateşle mi başlar belirtisi

Allahım nasıl bir zihniyet bu inanamıyorum. İnşallah geçmemiştir, geçtiyse de hastalık zamanı veya bağışıklığı düştüğünde belli olur. O kadar hızlı yayılan bir virüs ki ve ömür boyu çıkaracak yani. Gerekirse sesinizi yükseltin eşinize de söyleyin bu durumu saygısızlık olarak düşünmeyin. Asla müsade etmeyin. El öpmesine bişey diyemem ama onu da onlar öptükleri zaman gözlerinin önünde silin her seferinde belki rahatsız olup yapmazlar

Back