Bebeğime Şiirim...

mermaid_34

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
120
3
40
Senin için bir masal tasarladım,hiç görmediğin bebeğim. bu öyle bir masal ki, daha önce böylesi hiç duyulmadı. Masaldaki kahramanların hepsi gerçek ve hepsi dürüst. Hiç ölmüyorlar ve hiç ağlamıyorlar.

Senin için bir rüya ısmarladım güzel bebek. hem de seni hiç görmeden. hem de tam seveceğin gibi. Hem de sırf senin için. hem de istediğin zaman görebileceksin.

Yalnız senin için bir dilek tuttum yavrum. hem de tam sana layık biliyor musun ? Eğer yanımda olabilseydin, hiç şüphesiz sen de aynı dileği tutardın.

Senin için bir şiir yazdım ufaklık ve bu şiiri hiç kimseye okumayacağım, sana bile. Çünkü ben bunu senin için yazdım. Bu şiir yalnız seni anlatıyor. şiirde öcülere hiç yer vermedim. ne iki ayaklı öcülere ne de diğerlerine. Bu şiirde uyak falan da yok.

Senin için yağmurun sularını biriktirdim yavrum. Hem de hiç üşenmedim. Hem de bir damlasını bile ziyan etmedim biliyor musun? Ben bilirim yağmur sularının değerini ve bilirim ne kadar yüksekten, senin yanından geldiğini

Bugün senin için bir avucumla rüzgâr yakaladım yavrum. Doğunca sana sunacağım. Bu senin ilk rüzgârın olacak yaşama dair. Ne zaman gönlünü yakan olursa,bana duyur. Söndürmen için rüzgarını sana üfleyeceğim

ANNEN......senağlama

Son düzenleme:
canım çok hoş olmuş eline yüreğine sağlık.bebeğine sağsalim kavuşman dileklerimle.

ayyyyyyyy çok güzel olmuşş
çok duygulandım şimdiiii
yüreğine gönlüne sağlıkkk
bebişinide tabiii

canımm cok gusell olmusss yuregıne saglıkk ....
melegıne saglıcakla kavusman dılegıyle.....

Yüreğine sağlık canım a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

Canım şiirin çok güzel olmuş duygu dolu ama en önemlisi saf sıcacık bir sadece bşr annenin yazabileceği bir şiir.Ben yavrumu çok şükür kucağıma aldım sağlıkla sende kucağına alırsın inşa.s.

X