• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğime salıncak ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

seyra

*Canım Prenseslerim*
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
1.541
8
316
42
Trabzon
Kızlar bebeğim 2 aylık salıncak almak istiyorum.Sizce gereklimi işe yarıyormu
Hangi modeli önerirsiniz.

Teşekkürler...

Aman sallanmaya alıştırma. Benim oğlum beşiği ve salıncağı dışında bir yerde durmuyor. Sallanmadan uyumuyor. Oğlumun ki Fisher Price büyük akvaryum salıncak. Küçük salıncaklar 9 kiloya kadar. Alıştırma derim ben. Yada salıncakta uyumuya alıştırma..

bizdede fisher prıce akvaryum salıncak var ama kızım hiç sevmedi salıncagı dogru düzgün kullanamadk ayagımda uyumayı tercih ediyor bizimki ama salıncak güzel mama tepsiside var kullanışlı yani

benimki alıştı zaten eskisi küçük geliyor artık yeni araştırıyordum sizin kullandıklarınıza bakıyım.

iyice kafam karıştı ya kimisi çok rahat etmiş kimisi fazlalık bulmuş :)

Valla bizmde var çok rahat oluyordu ama çok hareketli içinde durmuyor

salıncak bence çok gereksiz zaten her yere de götüremezsin o zaman ayağında sallaman gerekir

Kızlar netten şöyle bir salıncak buldum nasıl sizce.
Ana kucağı çıkabiliyor ama sadece öne arkaya sallıyor.Bebekler böylede hoşlanıyorlarmı sizce ??

154112290zg6.jpg

kimse bakmamış modele ya neredesiniz tecrübeli anneler !!!

Back