herhangi bir sorun oldumu peki canım bebeğinde???
aynı hatayı bende yaptım beyin tomografisi çektirdim daha sonra televizyonda bir doktor bebeklere çok zararlı olduğunu anlatınca pişman oldum çok korkuyorum bebeğime zarar vermemiştir inşallah
kızlar
belki takip edenleriniz vardır.Ben bebeğimdeki bağırsak sorunu için doktora gitmiştim.Doktorda benden ultrason ve bebeğimin karın filmini istemişti.Bizde cektirdik.hatta filmin sonucunda doktor bana bi cerrahın filmi görmesi gerektiğini söylemişti.Ben o telaşla hiç sorgulamadan filmi çektirdim bebeğime ama bana şimdi herkes napptın radyasyon aldı cocuk,1 aylık bebeğe film cekilirmi falan diyor.Çok kötuyum.cektirmemelimiydim sizce.Bu radyasyon bebeğime ne zararı vermiştir.Yada ne olabilir.Cok kötuyum arkadaslar.Sizlerin içinde bebeği çok kucukken film cekilen varmı.??
canım sakin ol bende kızım tam 15 günlük idi film çektirmek zorunda kaldım hemde iyi ki çektirmişim kızım kaka yapamıyordu bu yüzden bağırsaklar şişmöiş şişmiş mideyi sıkıştırmış bu yüzden kızım sürekli kusuyormuş hemen önlem alındı da kızım rahatladı...
kesinlikle bişi olmaz kanısındayım. evet benimkilerde çekilmişlerdi. kafa akciğer kol . allaha şükür bişi olmadı mutlaka dr. bilinşli davranmıştır bence rahat ol. ahhhh ahhhhhh onlar büyüyor ama bizlerde böyle yaşlanıcaz sanırım
Merhaba canım, neticede doktor istemiş çektirtmiş sen en yapabilirsinki..Sıkma canını bir sorun olmaz inşallah.
evet bende böyle düşünüyorum canım.yoksa ben hadi film cektireyip diyip keyfi istemedimki. dimi ama?Yine de Allahım korusun yavrularımızı..
Bu arada kızının gaz durumu ne oldu? Biraz rahatladınız mı?
bende 1.5 aylıkken yanı 1 ay kadar once rontgen cektırmıstım...
bagırsaklarında bı hastalıktan suphelenmıstı dr sukur temız cıktı.
napalım cekılcek deyınce elden ne gelır.
ya allah korusun bı hastalık olsada farketmeseydık??? ıcım rahat bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?