Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğime oda yapmak istemiyorum

paradise_77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
915
301
47
Merhabalar fikirlerinizi almak istiyorum 17 yasinda bir kızım var ve 2. Ye hamileyim kızım bu sene üniversite sınavına girecek bebek için oda düşünmüyorum park yatak alıp 3 4 yaşına kadar yanımda olcak zaten sonrada ablasının odasına geçiririm diye düşünüyorum oturma odam var ama 2 cekyat tv var orada yani biri geldiğinde rahat ediyoruz salon temiz kalıyor sizce napayim

Merhabalar fikirlerinizi almak istiyorum 17 yasinda bir kızım var ve 2. Ye hamileyim kızım bu sene üniversite sınavına girecek bebek için oda düşünmüyorum park yatak alıp 3 4 yaşına kadar yanımda olcak zaten sonrada ablasının odasına geçiririm diye düşünüyorum oturma odam var ama 2 cekyat tv var orada yani biri geldiğinde rahat ediyoruz salon temiz kalıyor sizce napayim
Annemlere hala kızdığım konudur bu. Önemli olan kardeşimle benim rahat etmemdi misafirlerin değil. Yıllarca ikimizi küçücük odaya tıktılar. 2.çocuğum olursa oturma odasını boşaltıp ikisine ayrı oda vereceğim. Annemin salonu yıllarca temiz kaldıda ne oldu sanki. Ömür bitti yaa eşyalar yeni kalmış banane!!

Annemlere hala kızdığım konudur bu. Önemli olan kardeşimle benim rahat etmemdi misafirlerin değil. Yıllarca ikimizi küçücük odaya tıktılar. 2.çocuğum olursa oturma odasını boşaltıp ikisine ayrı oda vereceğim. Annemin salonu yıllarca temiz kaldıda ne oldu sanki. Ömür bitti yaa eşyalar yeni kalmış banane!!

canım haklısın tabiki kızım 9 10 yaşında olsa bende öyle yaparım tabiki ama bu sene unv. Sınavına girecek belkide başka şehre gidecek yada 4 sene sonra iş bulup gidecek o yüzden odası zaten hazır oraya geçirebilirim bebegi

Bence cok mantikli oda yapsanız da yaninizda kalacak bosuna yapmis olacaksiniz yerinizde olsam aynini yapardım bende..

Bence cok mantikli oda yapsanız da yaninizda kalacak bosuna yapmis olacaksiniz yerinizde olsam aynini yapardım bende..
Aynen dediğim gibi kızım 9 10 yaşlarında olsa ayrı ayrı odaları olurdu ama bebek zaten en az 3 yaşına kadar benimle olcak ve büyük kızımda çoğu zaman cekyatta tv izleyip yatıyor odası bOS yani unv. İş hayatı derken ara ara eve gelip gidecek belkide zaten cekyat açınca bile 2 kişilik yatak oluyır bebek bile yatabilir yani

Merhaba. Inşaallah bebeginizi saglikla kucağınıza alirsiniz. Bebegin ilk zamanlar anne yanında olması bebek için gerekli ve emzirme de kolaylık . Ama ne zamana kadar iki yaşlarında herşeyin farkında oluyorlar ve anne babanin odasında olmasını doğru bulmuyorum. ben de ikinci bebeklerim dogdugunda oturma odasini iptal ettim cocuk odasi yaptim simdi genis genis odalarindalar..

Merhaba. Inşaallah bebeginizi saglikla kucağınıza alirsiniz. Bebegin ilk zamanlar anne yanında olması bebek için gerekli ve emzirme de kolaylık . Ama ne zamana kadar iki yaşlarında herşeyin farkında oluyorlar ve anne babanin odasında olmasını doğru bulmuyorum. ben de ikinci bebeklerim dogdugunda oturma odasini iptal ettim cocuk odasi yaptim simdi genis genis odalarindalar..
Doğru ama benim oda yapmama gerek yok zaten 17 yasinda kızim belki kazanır yada kazanmaz bilemem ama zaten oturma odasında tv izleyerel yatiyor çoğu zaman ve ilerde okuyup iş bilaca belkide odası boşalacak kızım 9 10 yaşlarında olsa ikisine ayrı oda pardim kesinlikle yapardım ama şimdi bebek 2 2.5 yaşına geldiğinde oturma odasında da yatar böyle düşünüyorum çevremdekiler de mantıklı buldu kızım büyük olduğu için

Bence çok güzel zamanlardı. Keşke ablamla aynı odada daha aylar yıllar geçirseydim. Şimdi evlendim hep ayrıyım zaten. Ya da ailemden ayrı otururdum başka odada keşke hep onlarla otursaydım çok kızıyorum kendime.

Doğru ama benim oda yapmama gerek yok zaten 17 yasinda kızim belki kazanır yada kazanmaz bilemem ama zaten oturma odasında tv izleyerel yatiyor çoğu zaman ve ilerde okuyup iş bilaca belkide odası boşalacak kızım 9 10 yaşlarında olsa ikisine ayrı oda pardim kesinlikle yapardım ama şimdi bebek 2 2.5 yaşına geldiğinde oturma odasında da yatar böyle düşünüyorum çevremdekiler de mantıklı buldu kızım büyük olduğu için
Kızınız iş vs bulunca ayrı eve mi çıkacak? Aksine okul, iş döneminde daha fazla özel alana dinlenmeye ihtiyacı olmuyor mu?

Ben de sinir oldum yıllarca bu konuya. Belki bi misafir gelirde kalır rahat etsin diye biz tıkıştık bir odaya. Yer yoksa gelip kalmasın başkası.
Bu arada çocuğun 3-4 yaşına kadar sizin odanızda kalması pedagojik açıdan doğru değil. 1 yaşında odanızdan çıkarmanız gerekiyor. İster ablasının odasına koyun ister oturma odasına ama sizinle kalması bir seçenek olmamalı.

Öncelikle 3-4 yaşına kadar bir çocuğun anne ile birlikte uyuması kesinlikle kesinlikle doğru değil. Ben de hamileyim çocuğuma oda yapmak istemiyorum yani öyle gidip bir yerden bir çocuk odası takım halinde satın almicam ama bebeğimin kıyafetleri için bir dolap alıcam kullanışlı olması tabiki önceliğim olacak iki kapılı bir dolap alıcam ve yaklaşık 10 ay kadar ikeadan aldığım beşiği kendi yatagimizin yanına koyucam . 10 aydan sonra bebekler gece emmesini birakirmis uzmanlar uyandığında su verin ve tekrar uyumalarini sağlayın diyor.
Sizin bir kızınız zaten var odası da var bebeğiniz yaklaşık 10 ay kadar sizin odanızda kalıp sonra farklı bir odaya alabilirsiniz. Eğer kızınız üniversiteye giderse o zaman kizinizin odasına koyarsinjz beşiği ama eğer olmazsa beşiği farklı bir odaya koyun ki kızınız bir bebeğin uyku ve ihtiyaç düzeninden rahatsızlık duyabilir. Kizinizin hayatına da saygılı olarak çözümler bulabilirsiniz. Hiç bir misafir evlatlarinizdan kıymetli değil

Bence yapmamak mantıklı. Eğer pişman olursanız seneye yaparsınız, geri dönüşü olmayan bir karar değil. Yaparsanız geri dönüşü zor olur heralde.

X