• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğime Neler Aldım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
amin inşaALLAH ilk öncelik yenidoğan zibin takımı ona hastane çikişi derler 5li oluyor ya biri 10lu mavi biri 11 li sari aldik.. toplam 21 li oldu zibin.. :KK70:
sorasinda fazla bişey alimcaz bebiş büyüyor zaten.. eskiycek napcak hediyelerde gelir :KK70:
geri kalani bez islak mendil felan kaldi onu da doğuma yakın alirim herade :)
çok fazla kıyafet almayın derm bi çoğunu giydrme fırsatınız olmuyo hemen büyüyo zaten hem dediğin gibi hediyeler geliyor bi sürü tabi hediyeyi giydrp giydrmemek sana kalmış ama çantanızı çok sonraya ertelemeyin benm gibi 5 hafta önceden doğurursanız panik olmazsınız çantanız bence 2 ay önceden hazır dursun bi kenarda tabi hamileleğinizin gidişine göre ama ben erken doğuracağımı 33. haftada öğrendm ne zman doğacağı belli değildi ben öğrendiğimde çoktan hazrlamıştm 35 te doğdu

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bebeğinizi .
Hepsi çok çok güzel iyi günlerde kullansın minik . Belki biliyorsunuzdur ama ufak bir not , doktorlar ilk 1 sene yastık kullanılmasını önermiyor .

Hepsi çok çok güzel iyi günlerde kullansın minik . Belki biliyorsunuzdur ama ufak bir not , doktorlar ilk 1 sene yastık kullanılmasını önermiyor .

Boğulmayı önleyici ince yastıklar var. Kardeşim kullandı memnun kaldı. Bebeğinizin yattığı zeminin sert olması kazınmış düzgün kemik gelişimi için

Merhaba Akasya Akasya , hepsi birbirinden guzel gule gule kullanin.
Bebek arabasinin modeli nedir ve nereden kaca aldin acaba? Yardimci olursan sevinirim.
Merhaba bebek arabası benim için en büyük sorundu hamileliğin başından beri hep casual cadillac travel sistem almak istemiştim fakat arabayı deneme fırsatım olunca kullanamayacağımı anladım. Bana çok büyük geldi ve pusetiyle kapanmadığı için fikrimiz değişti.
Aynı gün joie extourayı denedim ve araba hoşumuza gitti hafif ve kullanışlı bir araba.
Ebebekten %25 indirimde iken 600 tl ye aldık.

Teşekkür ederim:KK68: Evet sonradan öğrendim bende:oops:

M009016_large.jpg
M019186_large.jpg
Denizci_Halı_2.png

Boğulmayı önleyici ince yastıklar var. Kardeşim kullandı memnun kaldı. Bebeğinizin yattığı zeminin sert olması kazınmış düzgün kemik gelişimi için
Bize doktor önermemişti ilk çocuğumda . Özel yastıklar icin birşey diyemem tabii.
Büyüdüler artık normal yastık kullanıyoruz biz .
Yatak konusuda en önemli konulardan dikkat etmek gerek haklısınız .

Akasya Akasya aldıklarınız çok güzel, güzel günlerde kullanın. konuyu takip edeceğim.

bebek arabası+puset, bir de beşiğiniz ne kadara aldınız, çok beğendim.
bir de phılıps biberon bende alacağım. fikir oldu

Merhaba bebek arabası benim için en büyük sorundu hamileliğin başından beri hep casual cadillac travel sistem almak istemiştim fakat arabayı deneme fırsatım olunca kullanamayacağımı anladım. Bana çok büyük geldi ve pusetiyle kapanmadığı için fikrimiz değişti.
Aynı gün joie extourayı denedim ve araba hoşumuza gitti hafif ve kullanışlı bir araba.

çok uygun almışsınız. güle güle kullanın

Suanda indirimde umarim kacirmam :) tesekkurler bilgi icin. Bebegini saglikla kucagina alman dilegiyle.

Akasya Akasya aldıklarınız çok güzel, güzel günlerde kullanın. konuyu takip edeceğim.

bebek arabası+puset, bir de beşiğiniz ne kadara aldınız, çok beğendim.
bir de phılıps biberon bende alacağım. fikir oldu
Teşekkür ederim:KK68:
Arabayı pusetiyle beraber 600 tlye aldık.
Park beşiğini yatağıyla beraber 380 tl ye aldık. Markası baby hope

Arabayi aldiniz mi? İndirim bitti mi ki baktık 799 diyor sitesinde. Ben de beğendim bunu.çift yön olmasi güzel. Daha da çok erken ama.
Alamadik, dogumdan sonraya kaldi. İndirimi bitmis bende farkettim. İndiirimli 600 tl idi. Acele etme bence dogumuna da epey var, e-bebekte indirime girer muhakkak tekrar.

Hersey mükemmel hepsi özenle secilmis belli :) İnsallah hayırlısıyla kucağınızada alırsınız.Hamilelerin duası kabul olur,banada dua edin bende anne olmak istiyorum...

Merhaba anne adayları:KK52:
Hamilelik sürecince bebeğime neler alsam diye çok araştırma yaptım ve doğuma hazırlık topiğinden çok faydalandım. Ben de bebeğime aldıklarımı paylaşarak birilerine yardımcı olurum düşüncesi ile bu topiği açmaya karar verdim.
Aldığım her şeyin resmini paylaşmaya çalışacağım.
Eki Görüntüle 1592813 Eki Görüntüle 1592815 Eki Görüntüle 1592817 Eki Görüntüle 1592811 .
Eki Görüntüle 1592802 Eki Görüntüle 1592803 Eki Görüntüle 1592804 Eki Görüntüle 1592805 Eki Görüntüle 1592819 Eki Görüntüle 1592821 Eki Görüntüle 1592820 Eki Görüntüle 1592806 Eki Görüntüle 1592807 Eki Görüntüle 1592808 Eki Görüntüle 1592810

Eveeeeet gelelim 2017nin sonlarına.. bu aldıklarınızdan kesinlikle alın veya almayın dediğiniz ürünler hangileri acaba;)

Back
X