Teşekkür ederimay herşey çok güzel eşim birşey almama müsade etmiyor kursağımda kalıyor hep bnmkide erkek aldıklarınıza bayıldım bayıldımmm kasım bebeklerinin cicilerindede gördüm aldıklarınızı belki bnm bebeişte kasımda gelir:)
araba hala ebebekte indirimde az önce ona bakıyordum :):)
kıyafet alışverişlerinizi nerden yaptınız eminim hepsi farklı yerlerdendir ama internet sitesi varsa öğrenmek isterim
bende çok yoruluyorum ya, giyim ve diğer tüm alışverişleri aslında eminönü havuzluhana saklıyorum ya görüp dokunamk istiyorum ama böyle değişik tasarım birşey görürsem dayanamam alırım sanırım teşekkürler:)Teşekkür ederim
Kıyafet alışverişinin bir kısmını ebebekten bir kısmını butik bebeden yaptım.
Fırsat buldukça almaya çalışıyorum ben çünkü artık 2 merdiven çıksam yoruluyorum
Teşekkür ederimAllah nazardan saklasın maşallah benim henüz yok ama 3 sene önce ilk yiğenim dünyaya geldiğinde onun dolabını annemle biz düzmüştük. Zaten öyle çabuk büyüyorlar ki en çk zıbın ve pijama almıştık hepsi ayaklıydı. bende morhipodan çok almıştım crazy baby in ürünlerini şiddetle tavsiye ederim pamuklu ve yumuşacık hemde uygun fiyatlı. Aklınızda bulunsun. Her hafta değiik değişik emzik alıyordum ona :)
Markafoni ye de geliyor du bu ürünler ama marka olarak aklınızda kalsın :)Teşekkür ederimBen de bakayım morhipoya.
Amin inşallah. TeşekkürlerHayirli olsun,gule gule eskitsin hepsini insallah:)
Teşekkür ederim.GüZel günlerde kullanın inşallah.
Ates ölçerin markasi fiyati ve kendinizde kullandiysaniz yanilma payi cikarip cikarmadigiyla ilgili bilgi verebilir misiniz ?
amin inşaALLAH ilk öncelik yenidoğan zibin takımı ona hastane çikişi derler 5li oluyor ya biri 10lu mavi biri 11 li sari aldik.. toplam 21 li oldu zibin..güle güle kullanın çok tatlı şeyler almışsınız..ben alışverişi yaptığımda açıp açıp severdm oğluşum giyince nasıl olcak acaba diye şimdi hepsini eskittik küçülttük kışlık alışveriş yapcaz oğluşuma inşallah allahım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?