• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğime ne yapsam

aycavus

kokunu şimdiden duyuyorum
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
213
237
63
onu görmeye gelenleri nasıl karşılasam sabunlarla mı dua kitabı ile mi adı yazılı nihalemi yaptırsam dağıtmalık...

bizim bir arkadaş lavanta kesesi yaptırdı biri sabun biri ayna tabi dolap süsü yaptıranlarda var oje dağıtanlarda.biri keçeden cep telefonu kılıfı yaptı dağıttı. bende açıkçası düşünüyorum 50 tane dua kitabı yaptırayım diye artı bişey daha düşünmem lazım. doğumda kandil simidi tatlı kurabiye şerbet yaptırmıştı arkadaş. kadehlere kurdele bağlayıp şerbeti onunla verdi.bide kürdanların üstüne bebişin ismi yazılı çubuklar yaptırdı.onunla da atom toplardan dağıttı. odayı zaten hastane süsledi ama ekstra balon süslemesi ve ismi yazılı duvar süsü yaptırdı örneğin 'iyi ki doğdun melek' gibi. hoştu

örgü battaniye örneği de istiyorum annesi yapsın yazın doğacağı için yaza uygun ince bişey

images (3).webp
images (2).webp
images (1).webp
images.webp
images (3).webp

Serbeti kandil simidi olcak bir de tabi tatlı kurabiye aslinda bir sey daha gordum cikolata yaptirmislar bayildim ustunde isim var

bir heyecanla yelek başladım yine dün gece sanırım 2 - 3 güne biter sonra napcam cok heyecanlıyım dünyaları yapasım var
hatta alasımda var sanırım 10 çocukluk olacak.

işmiş güçmüş umrunda olmuyorinsanın. evet hayat bir koşuşturma, ama bu telaşın içinde en güzel şey sensin meleğim. beni koşarken yavaşlatan,sinir minir bırakmayan, yüzüme saçma sapan yerlerde gülümseme yerleştiren....ya sen nesin MUCİZEMmiSİN BENİM

Ayy masallah canim benimki daha kücücük 29 ocakta keseye bakilacak insallah allahim onuda görmeyi nasip eder

işte bu heyecanlar çok güzel Allahım HERŞEYİNİ DOYA DOYA yaşamak nasip etsin

fransız güpürden bişeyler mi yapsam acaba havlular gelenlere değişik şeyler peçeteler

Back