Bebeğimi gece 9’da yatırdım saat 1’de uyandı. Beslendi, altını değiştirdim, gazı yok, ağlamıyor, burnu tıkalı değil. Hiçbir şeyi yok asla uyumuyor aşırı derece beslenmek istiyor hiç içemeyeceği derecede mama içiyor, emiyor asla yetmiyor mama içerken hem sallayıp hem pış pış diyerek zar zor uyuttum iki defa kollarım koptu 1 saat öyle uyutabildim. En son çok uykusu geldi sabah saat 9.45’te uyudu. 2 aylık bir bebek bu kadar uyanık kalabilir mi üstelik esniyor uykusu var ama uyuyamıyor ve aşırı bir beslenme isteği sonralara doğruda ağlama huzursuzluk. Sabah uyuduktan sonra artık benimde pertim çıktı 14.00’a kadar uyumuşuz. Yine gece uykusu bozulmasın diye 2,5 saat zorla uyanık tuttum şarkılar gıdıklamalar vs. akşam saat 17.30 oldu ne emdi nede mama yedi. Zorla 20 cc mama verdim kustu. 2 aylık normalde acıkması lazım kaç saat oldu çok üzülüyorum biberonu ağzına zorla sokuyorum biberona parmağımla vura vura zorla içirdim biraz daha uyudu tabi yine baygın gibi yatıyor. Gece besleniyor depoluyor gündüz bütün gün aç uyuyor. Yalvarırım ilk defa böyle bir şey görüyorum ne yapıcam bu geçici bir durum mu büyüme atağımı bilmiyorum hayat kalitem sıfıra düştü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğime ne olduğunu anlamıyorum çok üzülüyorum lütfen yardım edin😢😢😢
- Konu Sahibi derend
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2021
- 1.420
- 1.715
- 83
- 27
Hayır hiç gaz problemi yok, gece çok hareketli sadece uyuyamıyor, yada uyuyor 10 dk sonra uyanıyor. Ağlaması son radde de oluyor artık uykusuzluktan.2 aylık bebeğimin 7 saat uyumadığını ağladığını biliyorum :) belki gaz problemi vardır. Tam anlamıyla doyuyor diyorsunuz çünkü.
Bazen bebekler öyledir,ağlamak daha çok hoşlarına gider
- 20 Ocak 2021
- 1.420
- 1.715
- 83
- 27
Kundak şeklinde tulumlar oluyor. Onları deneyin isterseniz.Hayır hiç gaz problemi yok, gece çok hareketli sadece uyuyamıyor, yada uyuyor 10 dk sonra uyanıyor. Ağlaması son radde de oluyor artık uykusuzluktan.
Belki eli yüzüne falan değiyordur ondan utanıyordur.
- 5 Mart 2024
- 165
- 130
- 18
Uyku saatini kaçırmış olabilir misiniz? Benim bebeğimin de bugün gece uykusu için biraz geç kaldık ve zar zor uyuttum yarım kundak yapabilirsiniz o şekilde daha rahat uyuyor elleri serbesttken çok hareket ediyor uyandırıyor kendini. Beslenme konusunda da her gün mü böyle? Benim bebeğim de gündüz çok mama içer geceye depolar sık sık uyanmaz sizin bebişde de tam tersi bi düzen oluşmuş olabilir.
Bizim doktorumuz uyuyan bebeğin altını değiştirme dedi bize. O alt değiştirme rutinleri uyandırıyor bebişi. Şimdi 2 aylık olduğuna göre 3 saatte bir beslenmesi lazım. 9 da uyudu siz 12 de uyku beslemesi yapsanız bebek uyanmadan belki uykusu bölünmez devam eder. Henüz gece gündüzü öğrenmemiş o nedenle rutinleri oluşturmanız lazım. Algıları açıldığı için huyu değişti sanıyoruz ama aslında öyle değil. Gece derin uyursa 4-5 saat bırakın uyusun sonra besleyin. Sabah 8 gibi uyanın üstünü değiştirin altını değiştirin hani güne başladığınızı anlasın. Gündüz 2,5 saatte bir besleyin yüz üstü yatırın böyle böyle düzene biner inşallah annesi
Kesinlikle dün çok zorda olsa bir kaç saat gündüz uyanık kalmasını sağladım ve 9’da uyudu 00.30’da beslendi tekrar uyudu bir daha sabah 5.30’da uyandı beslendi ve sabah 9’da uyandık çok şükür kaç gün sonra ilk defa gece bu şekilde uyudu gündüz uyanık kalmasını sağlamam gerekiyormuş beslenmeside düzeldi gündüz emince gece saldırmadı öyleUyku saatini kaçırmış olabilir misiniz? Benim bebeğimin de bugün gece uykusu için biraz geç kaldık ve zar zor uyuttum yarım kundak yapabilirsiniz o şekilde daha rahat uyuyor elleri serbesttken çok hareket ediyor uyandırıyor kendini. Beslenme konusunda da her gün mü böyle? Benim bebeğim de gündüz çok mama içer geceye depolar sık sık uyanmaz sizin bebişde de tam tersi bi düzen oluşmuş olabilir.
Teşekkür ederim bizim sorunumuz gündüz çok uyumasıymış gündüz zorda olsa uyanık kalmasını sağladım gece deliksiz uyudu kaç gün sonra inşallah bugünde aynı şekilde yapıcam düzelir inşallah sağolun yorumunuz içinBizim doktorumuz uyuyan bebeğin altını değiştirme dedi bize. O alt değiştirme rutinleri uyandırıyor bebişi. Şimdi 2 aylık olduğuna göre 3 saatte bir beslenmesi lazım. 9 da uyudu siz 12 de uyku beslemesi yapsanız bebek uyanmadan belki uykusu bölünmez devam eder. Henüz gece gündüzü öğrenmemiş o nedenle rutinleri oluşturmanız lazım. Algıları açıldığı için huyu değişti sanıyoruz ama aslında öyle değil. Gece derin uyursa 4-5 saat bırakın uyusun sonra besleyin. Sabah 8 gibi uyanın üstünü değiştirin altını değiştirin hani güne başladığınızı anlasın. Gündüz 2,5 saatte bir besleyin yüz üstü yatırın böyle böyle düzene biner inşallah annesi
Bizimki 25 günlükken düşünün yenidoğan 2 gün günde 9 saat uykuyla durdu gözler gidiyor ama uyuyamıyordu beşiğinde durmadı sürekli mızmızlandı sürekli emmek istedi artık süt yetmedi mama verdik sürekli baş edemedik yani sonraki 2 gün de sürekli uyudu meme istemedi doğru düzgün emmedi filan doktor hepsi normal illa ki bişey rahatsız etmiştir hiçbir şey yoksa sıkılmış veya bunalmıştır dedi ki doktorumuz harika bi doktor o yüzden güveniyorum da. 2 gün uyumadığı için şimdi yorgunluğu çıkıyor uyumak istiyor emmek istemiyor normal dedi bence içiniz rahat olsun.
Gerçekten zor bir durummuş bende 2 aylık bebeği olanların yorumlarını okudum çoğunda aynı problem varmış şuan gece güzel uyuyor sabah 7 gibi kalkıyor sonra uykusu geliyor ama 10 dk 15 dk en fazla 40 dk uyuyor onuda kucağımda pış pışlayarak uyutuyorum çünkü çok huysuzlanıyor bu dönemde normalmiş bu şekilde olması böyle böyle gündüz 8-9 kez uyur uyanır dedi bir emzirme danışmanı da biraz büyüyünce geçer umarım bu durumda gerçekten hiç bir şey yapamıyorum hep huysuzlanıyor yada ağlıyor. Hiç böyle bir bebek değildi hiç ağlamazdı, hep uyurdu. Büyüme atağı gibi bir şey olduğunu ve yakın zamanda aşı olmasına da bağlıyorum durumu artık. Kabullendim artık böyle böyle düzelecek inşallahBizimki 25 günlükken düşünün yenidoğan 2 gün günde 9 saat uykuyla durdu gözler gidiyor ama uyuyamıyordu beşiğinde durmadı sürekli mızmızlandı sürekli emmek istedi artık süt yetmedi mama verdik sürekli baş edemedik yani sonraki 2 gün de sürekli uyudu meme istemedi doğru düzgün emmedi filan doktor hepsi normal illa ki bişey rahatsız etmiştir hiçbir şey yoksa sıkılmış veya bunalmıştır dedi ki doktorumuz harika bi doktor o yüzden güveniyorum da. 2 gün uyumadığı için şimdi yorgunluğu çıkıyor uyumak istiyor emmek istemiyor normal dedi bence içiniz rahat olsun.