Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğime koyduğum isim haram mı?

Işte biz de buna istinaden koyduk. Bugun baktığımda da bu goktanri olayını gordum bir sitede

Saçmalamayin hanımefendi sizin yuklediginiz anlam önemli samanizm de neymiş.

Netten ona da baktim☺ çocuklarda dava açılmalı yaziyor. Yetişkinlerde dilekce oluyormuş sanirim
İsim türkçe kökenli isimlerde geçiyormuş aslında isim güzel dediğim gibi.

Işte biz de buna istinaden koyduk. Bugun baktığımda da bu goktanri olayını gordum bir sitede
Göktanrı gökteki tanrı demek tek tanrı demek yani inançları aynı islamdaki gibiymiş, birazcık lise sanat tarihi bilgisi bile yeterli aslında bu kötü birşey değil ki, Göktanrı'ya inananlar (Türkler) islamiyeti kolaylıkla kabullenmişler. Göktuğ, Göktanrı demek değildir (Zaten öyle olsa Allah'a şirk koşmak gibi olur tövbe)

Son düzenleme:
Yok oyle degil tabi de Göktuğ mavi bayrak anlamına da geliyor. Mavi bayrak da gökyüzünün simgesi yani goktanri inanisiyla bağlantılı gibi yazmis bazi siteler

Yok oyle degil tabi de Göktuğ mavi bayrak anlamına da geliyor. Mavi bayrak da gökyüzünün simgesi yani goktanri inanisiyla bağlantılı gibi yazmis bazi siteler
Tamam da Göktanrı zaten oğuz beylerinin de inandığı inanış biçimi. Oğuz beyleri kimlerdir=Türklerdir. Şamanizm le ne alâka?

Yuh, nereye bağlamışlar Göktuğ çok güzel bir isim. İsmi gibi güzel bir ömrü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…