bebegime kislik uyku tulumu satan int. sitesi

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Kizlar havalarin bir anda sogumasiyla 1bucuk yasindaki oglum hemen oksurmeye basladi.bende internetten uyku tulumu bakiyorum ama hangi marka iyi kaliteli bilmiyorum kullananlar varmi.bana onerebileceginiz bi site.hem onumuz kis.kisinda giyer simdiden almak istiyorum

Açıkcası önce torba mı ayaklı mı sevecek oğlunuz. Torba rahat ama benimki sevmiyor ayaklı da aldım. Sevi bebe güzel, mothercare güzel.

Bende ilk defa imternette arastirirken gordum uyku torbasini.hic bilmiyodum.oglum hic kullanmadi her ikisinide.hangisini seveceginide bilemiyorum ama rahatsiz olur heralde torbayla.siz nerden almistiniz

Ben kizima bebekken torba uyku tulumu kullandim. Ama yurumeye basladiktan sonra ayakli uyiku tulumu kullanmamin daha dogru olacagina karar verdim. Fakat ayaklai uyku tulumlarinin sorunu da bi cogunun patiksiz olmasi, corap giydirmek zorunda kalinmasi.

En sonunda carter's in polar uyku tulumunu buldum. 7 yasa kadar var. Hem de patiklerinin altinda kaydirmaz taban var. Cok memnunum, 3 yildir kullaniyorum. Siddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…