Bebek Beslenmesi Bebegime kilo nasil aldirabilirim ??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bahar16v

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
84
30
3
Bebegim 6 aylik 5 kilo uyudugunda surekli kafsindan sırılsıklam terliyor doktora goturdum herhangi bir sorun yok dedi D vitamini verdi onu uzun suredir kullaniyorum ama hicbir faydasi olmadi ek olarak et tavuk suyu yogurt veriyorum ama hicbir etki yok ne yapmam gerekiyor kizlar yardimci olun lütfen!

D vitamininin faydasını zaten gözle görmezsiniz, eksikliği olduğunda anlarsınız önemini.

bebeğiniz kız mı erkek mi? her ikisi için de kilosu çok düşük bolca emzirin, mama veriyorsaniz artırın. tavuk, et suyu tek başına kilo almasına yardımcı olmaz. gün içinde neler yiyor?

Benım kızım 14 aylık 8 kg. Raporlh maması var ıcıremıyorum. Kılo aldıran ek gıda degil süt veya boyle mamalar oluyor. Ben cozemedim naptıysam olmadı kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…