- 11 Eylül 2020
- 7
- 7
- 1
- Konu Sahibi Background
-
Okurken ben gerildim sanırım sana kasıtlı bişeyi var..Arkadaşlar merhaba.Ekim başında işe başlamam gerekiyor.Bebeğim 5.ayını dolduruyor.Pandemi nedeniyle bakıcı düşünmüyorum.Annem olmadığı için bebeğime kayınvalidem bakacak.Ne yazıkki pek istekli değil. Çünkü bütün gün tv karşısında sürekli senin çocugun fena bakabilecekmiyim bilmiyorum diyip duruyor.Benimde içimin rahat olmadığı bazı konular var.Ek gıdaya geçince ben çocuğuma marketten kavanoz mamaları,meyveli yoğurtlar alıcam diyor.Ben paketli gıda vermeyeceğim cocuga yoğurdumu,sebze meyve püremi evde yapıcam diyorum ben senden gizli veririmki diyor.Galiba beni delirtmek icin yapıyor. Bide beni kızdırmak için pirinç unuyla büyütcem çocuğu diyor.Siz olsanız naparsınız? Ev ve araba kredimiz var bir süre daha calışmam lazım.Küçük bir şehirde yaşıyorum birdaha iş bulmam kolay değilOna muhtaç olduğumuzu bildiği için yapıyor.
Aynen öyle.Ben olsam şartları zorlar güvenli bir bakıcı için uğraşır, çocuğumu ona bırakmazdım.
Eşinizle konuşun annesiyle o konuşsun ve kesinlikle kurallarinizdan taviz vermeyin. Yemeklerini siz hazırlayın kv versin. TV başında vakit geçiren insanlar biraz tambel olur . Kendisi bişey yapmaz . Eğer yaptığını görürseniz tavrinizi koyun uyarın. Mecbursaniz zaten başka seçeneğiniz yok. Ben kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil düşüncesinde olanlardanım ama bakmayacaksa kimseyi manipüle etmenin anlamı yok. Resmen ben bakmicam dememek için saçma sapan şeyler yapacağını söylemiş. Ayrıca zor günümde yanımda olmayanın yüzünü görmek istemem.Arkadaşlar merhaba.Ekim başında işe başlamam gerekiyor.Bebeğim 5.ayını dolduruyor.Pandemi nedeniyle bakıcı düşünmüyorum.Annem olmadığı için bebeğime kayınvalidem bakacak.Ne yazıkki pek istekli değil. Çünkü bütün gün tv karşısında sürekli senin çocugun fena bakabilecekmiyim bilmiyorum diyip duruyor.Benimde içimin rahat olmadığı bazı konular var.Ek gıdaya geçince ben çocuğuma marketten kavanoz mamaları,meyveli yoğurtlar alıcam diyor.Ben paketli gıda vermeyeceğim cocuga yoğurdumu,sebze meyve püremi evde yapıcam diyorum ben senden gizli veririmki diyor.Galiba beni delirtmek icin yapıyor. Bide beni kızdırmak için pirinç unuyla büyütcem çocuğu diyor.Siz olsanız naparsınız? Ev ve araba kredimiz var bir süre daha calışmam lazım.Küçük bir şehirde yaşıyorum birdaha iş bulmam kolay değilOna muhtaç olduğumuzu bildiği için yapıyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim hanimefendi fakat bilmediğiniz birşey var.4 yıllık evliyim borcum bitmeden çocuk düşünmüyordum fakat sağlık sorunum yüzünden doktor bu sene çocuk düşünüyorsak düşünmemizi, birdaha pek mümkün olamayacağını söyledi. Sandığınız gibi cahil değilim.Emin olun çocuk kararını vermek kolay olmadı. Ben zaten eğitimli bir bakıcıya emanet etmeyi düşünüyordum fakat bu riskli pandemi döneminde kime güvenebilirim sizce?Kadın çocuğunuza bakmak istemediği için böyle konuşuyor. Bu kafada birine beş aylık bebek emanet edilmez. Bir de benim bu kadar borcum olsa çocuk yapmazdım. Millet ne rahat ya.
Arkadaşlar merhaba.Ekim başında işe başlamam gerekiyor.Bebeğim 5.ayını dolduruyor.Pandemi nedeniyle bakıcı düşünmüyorum.Annem olmadığı için bebeğime kayınvalidem bakacak.Ne yazıkki pek istekli değil. Çünkü bütün gün tv karşısında sürekli senin çocugun fena bakabilecekmiyim bilmiyorum diyip duruyor.Benimde içimin rahat olmadığı bazı konular var.Ek gıdaya geçince ben çocuğuma marketten kavanoz mamaları,meyveli yoğurtlar alıcam diyor.Ben paketli gıda vermeyeceğim cocuga yoğurdumu,sebze meyve püremi evde yapıcam diyorum ben senden gizli veririmki diyor.Galiba beni delirtmek icin yapıyor. Bide beni kızdırmak için pirinç unuyla büyütcem çocuğu diyor.Siz olsanız naparsınız? Ev ve araba kredimiz var bir süre daha calışmam lazım.Küçük bir şehirde yaşıyorum birdaha iş bulmam kolay değilOna muhtaç olduğumuzu bildiği için yapıyor.
Arkadaşlar merhaba.Ekim başında işe başlamam gerekiyor.Bebeğim 5.ayını dolduruyor.Pandemi nedeniyle bakıcı düşünmüyorum.Annem olmadığı için bebeğime kayınvalidem bakacak.Ne yazıkki pek istekli değil. Çünkü bütün gün tv karşısında sürekli senin çocugun fena bakabilecekmiyim bilmiyorum diyip duruyor.Benimde içimin rahat olmadığı bazı konular var.Ek gıdaya geçince ben çocuğuma marketten kavanoz mamaları,meyveli yoğurtlar alıcam diyor.Ben paketli gıda vermeyeceğim cocuga yoğurdumu,sebze meyve püremi evde yapıcam diyorum ben senden gizli veririmki diyor.Galiba beni delirtmek icin yapıyor. Bide beni kızdırmak için pirinç unuyla büyütcem çocuğu diyor.Siz olsanız naparsınız? Ev ve araba kredimiz var bir süre daha calışmam lazım.Küçük bir şehirde yaşıyorum birdaha iş bulmam kolay değilOna muhtaç olduğumuzu bildiği için yapıyor.
Afyonda yasiyorumNerde yaşıyorsunuz
Ev almaya niye acele ettin biraz büyüsün oyle alirdiniz !!Arkadaşlar merhaba.Ekim başında işe başlamam gerekiyor.Bebeğim 5.ayını dolduruyor.Pandemi nedeniyle bakıcı düşünmüyorum.Annem olmadığı için bebeğime kayınvalidem bakacak.Ne yazıkki pek istekli değil. Çünkü bütün gün tv karşısında sürekli senin çocugun fena bakabilecekmiyim bilmiyorum diyip duruyor.Benimde içimin rahat olmadığı bazı konular var.Ek gıdaya geçince ben çocuğuma marketten kavanoz mamaları,meyveli yoğurtlar alıcam diyor.Ben paketli gıda vermeyeceğim cocuga yoğurdumu,sebze meyve püremi evde yapıcam diyorum ben senden gizli veririmki diyor.Galiba beni delirtmek icin yapıyor. Bide beni kızdırmak için pirinç unuyla büyütcem çocuğu diyor.Siz olsanız naparsınız? Ev ve araba kredimiz var bir süre daha calışmam lazım.Küçük bir şehirde yaşıyorum birdaha iş bulmam kolay değilOna muhtaç olduğumuzu bildiği için yapıyor.
Yazali baya olmus ne yaptiniz merak ettim kayinvalide mi bakiyor su an ?Arkadaşlar merhaba.Ekim başında işe başlamam gerekiyor.Bebeğim 5.ayını dolduruyor.Pandemi nedeniyle bakıcı düşünmüyorum.Annem olmadığı için bebeğime kayınvalidem bakacak.Ne yazıkki pek istekli değil. Çünkü bütün gün tv karşısında sürekli senin çocugun fena bakabilecekmiyim bilmiyorum diyip duruyor.Benimde içimin rahat olmadığı bazı konular var.Ek gıdaya geçince ben çocuğuma marketten kavanoz mamaları,meyveli yoğurtlar alıcam diyor.Ben paketli gıda vermeyeceğim cocuga yoğurdumu,sebze meyve püremi evde yapıcam diyorum ben senden gizli veririmki diyor.Galiba beni delirtmek icin yapıyor. Bide beni kızdırmak için pirinç unuyla büyütcem çocuğu diyor.Siz olsanız naparsınız? Ev ve araba kredimiz var bir süre daha calışmam lazım.Küçük bir şehirde yaşıyorum birdaha iş bulmam kolay değilOna muhtaç olduğumuzu bildiği için yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?