bebeğime kavuşmama az kaldı

semraa.2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
54
0
arkadaşlar o kadar heyecanlıyım ki anlatamam günleri saya saya sonuna yaklaştım şu anda 35 haftalık oldu minik kızım :CüvCüv::CüvCüv: ve az bir süre sonra hayırlısı ile yanımda olcak hem korkuyorum hemde çok mutluyum Allah ım bütün bebek bekleyenleri hayırlısı ile kurtarsın benim için dua edin arkadaşlar bende sizin için etcem rabbim olmayanlarada nasip eder inş umarım bir daha ki yazdığımda küçük meleğim kucağımda opuyorumnanaktan olur şimdilik hoşçakalın

Allah bir an önce sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı mutlu ve hayırlı bi evlat olsun inşallah.Bol bol dua et..şimdiden hayırlı uğurlu olsun bizede şans getirsin küçük meleğin...:Saruboceq:

güzel allahım sağlıcaklan ve hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin AMıNNNNNN bebişin darısı benim gibi olmayanların başına inşallahhhhhhhh

Allah bir an önce sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı mutlu ve hayırlı bi evlat olsun inşallah.Bol bol dua et..şimdiden hayırlı uğurlu olsun bizede şans getirsin küçük meleğin...:Saruboceq:

amin duaların ve iyi dileklerin için teşekkürler inşallah darısı sana olsun bu duyguyu sizinde yaşamanızı yüce Rabbim den dilerim :Saruboceq:

canım benim, seni ve bebeğini Allah'ım korusun.Sana kolay bir doğum ona uzuuuun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.Allah dualarını kabul etsin.Hiiiç korkma,hersey cok güzel olacak.

sağlıkla hayırla huzurla gir ,çabucak çık doğumdan inşallah.. allah kucağına almayı , keyifle büyütmeyi de nasip etsin.. darısı doğum bekleyen, bebiş bekleyen , bebişi olsun isteyen herkesin başına inşallah !

X