Bebegime kavusmama 7gun kaldi..!

Meryemina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
78
0
16
İstanbul
Selam kizlar,
Bebisime kizimi kucagima almama az kaldi. Bugun tam 39+2haftalik Oldum. Cok heyecanliyimm ' daha hic sancilarim yok Arada kasilmalarim oluyor ama geciyo hemen baskada bi belirti yok daha.. Sabirsizlaniyorum Artik!

Son düzenleme:
Canim Hadi hayirlisi cok az kalmis:) Allah Kolay dogumlar nasip Etsin insallah..sancilarin her an gelebilir Eli kulagindadir bence:) bebis kizmi erkekmiydi?

benimde son 2 haftam kaldı.bebeğim erkek olcak allah izin verirse.sabırsızlanıyorum artık bendede hiç belirti yok :)

Benimde 3 4 günüm kaldı prensesimi kucağıma almama, hafif hafif tatlı sancılar gelmeye başladı ilk bebeğim normal yapıcam allahın izniyle bakalım hayırlısı :)
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş bebeklerimizi sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alma dileğiyle :)
Darısı olmayan istiyen herkezin başına inş amiiiiin :)

Aminnnncanimaminm.. Aay az kalmiss seninnkidee.' heycandan duramiosundur sende simdi sabirsizlaniyosundur ' 6 gun kaldi benjmde hehhe ... Bende normal dogum yapicagm insallah.. ' korkun varmi cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…