- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- Konu Sahibi karalahana06
İyi akşamlar sevgili kk üyeleri. 8 aylık bebeğim var ellerinizden öper :) Erken doğdu onun zaten ayrı bir travması var, sarılık geçirdi, göbeği erken düştü tedavi gördü bu sebeple, sonrasında reflü çıktı, beyninde minik bir kist çıktı (çok Şükür ciddi bir şey değil birkaç ay sonra tekrar kontrole gideceğiz), ek gıdada sorun yaşadık vs yani tabiri caizse bir türlü belimizi doğrultamadık... Bu süreçte ne yazık ki gurbetteydik ve ailevi sebepler dolayısıyla annemler de kayınvalidemler de yanımızda çok duramadılar. Eşimle inanılmaz yorulduk. Çünkü ne yazık ki uyku sorunumuz da var. Beşiğinde sallanarak uyutmaya alıştı, uyuduğunda yanından ayrılamıyoruz hemen uyandığında için dolayısıyla ne bir iş yapabiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum. Yalnızca ya kitap okuyorum ya da böyle internette takılıyorum. Özellikle de sosyal medyaya sardım ve daha bi moralim bozuluyor. Şimdi birçoğunuz diyeceksiniz ki onlar sahte yalancı vs... Ama öyle olmayanlar da var ve ben sürekli kendimi suçluyorum acaba birinin ahını mı aldım da bu çocuk böyle oldu diye... Çok üzülüyorum, yeterli gelemiyorum bebeğime. aŞuan bayram sebebiyle memlekete geldik birkaç hafta da burada kalmayı düşünüyorduk Allah nasip ederse ammavelakin evdeki hesap çarşıya uymadı bu ikinci üçüncü gelişimi olmasına rağmen bebeğim çok yadırgadı, benden başka kimsede durmuyor, dolayısıyla dinlenemiyorum ve enerjim olmuyor bebeğime odaklanmaka zorluk çekiyorum. Örneğin ona kitap okuyayım diyorum oturmayı istemiyor ağlamaya başlıyor, kucağıma alıp okuyayım diyorum yırtıyor, elinden almaya çalışınca da sinirleniyor. Çok öfkeli bir bebek. Sinirlendiği zaman yumruklarını sıkıyor, kızarıyor, saçlarını çekiyor Bu ara diş sıkıntısı da var bunlardan da kaynaklı olabilir ama bazen hakikaten tükeniyorum yetemiyorum. Bileklerimde kas sıkışması oldu, belimde fıtık başlangıcı bir de birkaç hafta önce küçük bir ayak operasyonu geçirmiştim ameliyat yerim hala ödemli ve ağrıyor... Yani bazen çıldırma noktasında geliyorum bebeğimi sakinleştiremiyorum...