21 yasindayim 3 aylik bir oglum var geceleri uyumuyor sutumun yetmediginden yada doyurmadigindan şüphe ediyorum çok huysuzlanıyor bazen çığlık çığlıga gozunden yaslar akiyor doktoruylada görustum hic bir sebebi yokken yapiyor bunu ac kaldigini dusundugum icin ek olarak gece yatarken devam sutu veriyorum emzirmeyede devam ediyorum ama o kadar hircin bir bebek haline geldi ki son bir kac haftadir gogusu mu de fazla tutmuyor buda beni cok uzuyor naptiysam durmuyor kendi kendime evde çığrınmaya basliyorum etrafimda olan herkese bagiriyorum bunu bebegimede yapiyorum cok pisman oluyorum daha sonrasinda ozurler dileyip oturup onunla agliyorum benden nefret etmesinden korkuyorum cok uzgun ve asabiyim vucudum tamamen bozuldu uyku duzenim herseyim tabikide bunlar zaten olacakti ama sanki herşey üst üste gelmis gibi oldu ve sezeryan dogum yaptim 10.gunden itibaren bebegimle ve evimle dikislerim iglesmeden kendim idare etmeye calistim asiri titizim oyle bebegim uyurken ben de uyuyim diyemiyorum girisiyorum temizlige kendimi resmen bitmis durumda buluyorum ve bu halim hem esime hem cevreme hemde en önemlisi bebegime yansiyor iyi bir anne olarak goremiyorum artik kendimi gercekten bu durum beni mahfediyor artik yüzüm hic gulmez oldu hic birseyden memnun olmuyorum saldirgan tavirlar icerisindeyim biri dokunsa ya bagiricam yada agliycam bunu nasil kontrol edicem gercekten bilmiyorum ac kaliyorum ama yemek bile yiyemez hale geldim biliyorum bunlarin hic biri bebegimin sucu degil ona sahip oldugum icin şükür etsemde bu duygu durum bozuklugundan çıkamıyorum büyük ve tecrubeli kiminle konussam abartma bizde cocuk dogurduk vesaire tarzinda dahada moral bozucu karsiliklar aliyorum