Çocuk Hastalıkları Bebeğime isim bulamıyorum....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Klhkk238

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
25
7
1
25
Slm kızlar 23 haftalık hamileyim inşlh kızım olucak ama ismini bulamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz bu arada oğlumun ismi mert eymen

Aaa niye ki çok güzel isimler var oysaki örnek mesela berrin serra ipek sahra alya liva

asya, ela , ırmak, Dicle , inci , Sahra

Aklıma gelenler bunlar

Eylül
Ecrin
Alya
Yağmur
Sena
O kadar zor ki kız ismi seçmek oğlum da hiç böyle olmamıştım eylül isminide beğeniyorum ama eylülde doğmuyor herkes eylülde mi doğdu diyip durucak diye içime sinmiyor..Ama kızlar defne arya diyor eşim sizce o nasıl

Iki isim koymayın ben kızıma koydum pismanim açıkçası her iki isminide diyorum ama herkes tek isim kullaniyorlar

Bence defne ve arya tek başına iki güzel isim.. İkisini birlikte koymak da sizin tercihiniz ama ben olsam ya Defne koyardım ya Arya.. Çünkü iki isim koyulduğunda baştaki isim kullanılacak ikinci isim boşuna olacak gibi geliyor bana.. Ben kızıma Arya ismini de düşünmüştüm çok güzel de anlamı var.. Ama Defne de çok güzel.. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…