Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O kadar zor ki kız ismi seçmek oğlum da hiç böyle olmamıştım eylül isminide beğeniyorum ama eylülde doğmuyor herkes eylülde mi doğdu diyip durucak diye içime sinmiyor..Ama kızlar defne arya diyor eşim sizce o nasıl
O kadar zor ki kız ismi seçmek oğlum da hiç böyle olmamıştım eylül isminide beğeniyorum ama eylülde doğmuyor herkes eylülde mi doğdu diyip durucak diye içime sinmiyor..Ama kızlar defne arya diyor eşim sizce o nasıl
Bence defne ve arya tek başına iki güzel isim.. İkisini birlikte koymak da sizin tercihiniz ama ben olsam ya Defne koyardım ya Arya.. Çünkü iki isim koyulduğunda baştaki isim kullanılacak ikinci isim boşuna olacak gibi geliyor bana.. Ben kızıma Arya ismini de düşünmüştüm çok güzel de anlamı var.. Ama Defne de çok güzel.. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah..