• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğime isim arıyorum!

irmakss

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
5
0
6
34
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
6 aylık hamileyim ancak halen isim bulamadık. "Erkek ismi" konusunda yardımcı olursanız çoookk sevinirim.

Aras Uras Ayaz poyraz baran Boran deniz Denizhan emirhan favorilerim bunlar canım şimdilik aklıma gelirse yazarım yine. Bu arada nasıl isim istediğine de bağlı tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aras Uras Ayaz poyraz baran Boran deniz Denizhan emirhan favorilerim bunlar canım şimdilik aklıma gelirse yazarım yine. Bu arada nasıl isim istediğine de bağlı tabi

Aras ismini ben de çok beğeniyorum ama bir anlamı yok. Sadece bir akarsuyun ismi. Teşekkür ederim tavsiyelerin için, eşime göstereceğim hepsini.

Merhaba arkadaşlar,
6 aylık hamileyim ancak halen isim bulamadık. "Erkek ismi" konusunda yardımcı olursanız çoookk sevinirim.

Nasıl bir şey istersin çok bilinmeyen mi anlamı çok güzel olan mı Kur'an'da geçen mi yoksa çift isim mi ?

Yani bir kriterin var mı canım ?

Bu arada Allah yardımcın olsun hayırlı evlat etsin canım benim :emir_bebek:

Yağız , efe, yusuf eymen, yavuz selim , berat , buğra emir bunlarda benim begendklerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl bir şey istersin çok bilinmeyen mi anlamı çok güzel olan mı Kur'an'da geçen mi yoksa çift isim mi ?

Yani bir kriterin var mı canım ?

Bu arada Allah yardımcın olsun hayırlı evlat etsin canım benim :emir_bebek:

Teşekkür ederim canım. Çift isim kesinlikle istemiyorum. Kuran'da geçmesi şart değil ama anlamı güzel olursa sevinirim. Az bulunan olması iyi olur :) Çok şey istedim galiba :)

Teşekkür ederim canım. Çift isim kesinlikle istemiyorum. Kuran'da geçmesi şart değil ama anlamı güzel olursa sevinirim. Az bulunan olması iyi olur :) Çok şey istedim galiba :)

Yekta veya Taha nasıl benim çok sevdiğim isimler öyle çokta rastlamadım ama bilindiktir yine de
Yok estağfirullah bulunur bir şey :1:

Back