Dedi 3 aylik bebeye ihlamur dayayan kadin..Aynen cokie verebilir miyim diye sordum oda hayir dedi dengesiz misiniz yoksa espiri yeteneginizin kuvvetli oldugunu mu dusunuyorsunuz
Merhaba bebegim 3ü bitirdi 4.aya girdi ve ben bir gün verip bir gün vermeden biberonla 120ml sade ıhlamur veriyorum doktorumuza danismadik 20 gundur yapiyorum buyuklerimden duyarak yaptim ama endise etmiyorda degilim doktorum cok pimpirikli herseye yapma dedigi icin sormadim açıkçası ilk ilk çocugum tecrubeli olanlardan bilgi almak istiyorum faydasi oldugu kadar zararida vardir sonucta suana kadar bi zararini gormedim sadece sakinlestiriyor sizce ne yapmaliyim
Dedi kesinlikle cocuga aman bisey olur deyip kucagina bile bence almayan kadin ya akil var mantik var ben burda bisey danisiyorum dalga gecer gibi yok pide yok bilmemneDedi 3 aylik bebeye ihlamur dayayan kadin..
Once alerjisi var mi diye bir cay kasigi verdim ebemiz su yerine ihlamur verebilirsin demisti simdide 4.aya girince o sekilde vermeye basladim120ml çok fazla değil mi?
Once alerjisi var mi diye bir cay kasigi verdim ebemiz su yerine ihlamur verebilirsin demisti simdide 4.aya girince o sekilde vermeye basladim
Arkadasim millet sana sayfa sayfa verme demis hala daha bana atarlamıyorsun. 3 aylik cocuga anne sutu ve formul mama disinda bisey verilmez. Ihlamurda verilmez yemegin suyuna ekmekte banilmaz pure de verilemz meyvede verilmez.Dedi kesinlikle cocuga aman bisey olur deyip kucagina bile bence almayan kadin ya akil var mantik var ben burda bisey danisiyorum dalga gecer gibi yok pide yok bilmemne
uslubunuz çok kötü. Size daha yazmayacağım.Tabi pusetinin icinde cocugu hava aldiracagim onada insansiz yerde korona bulasicak cocuk evde havasizliktan hasta olur o dusunceye gore kopek mi bu eve bagliyim onu bile sabah aksam bi cikartiyosun
Ortada salgın var malum.. Doktorunuzla iletişiminiz nasıl gelişti bilmiyorum neden öyle dedi ama uyuşmuyorsanız doktorunuzu değiştirin. Hiçbir ebe de su yerine ıhlamur verebilirsin demez,ilk mesajınızda dediğiniz gibi büyükleriniz ver demiş vermişsiniz. Yanlış yapmışsınız bunu siz de biliyorsunuz o yüzden bu kadar gerildiniz.Misal 2 aylik bebegimi arabasiyla disari cikardim yapma ufak daha ya ben cok pimpirikliyim hastane haric vikarma dedi
Ihlamur bu şikayetleri geçirmez ki... Yetişkin gibi grip oldu hadi ıhlamur verelim diyemeyiz. Doktor ilaç verme gereği bile duymamış. Büyükleri dinlemeyin Allah aşkına. Biz verdik bişey olmadıcılar bu alanda uzman olan insanlardan daha bilgili değil.Hırıltisi var ama doktorlar cigerlerinde bisey olmadigini soyledi ilac vermedi hiriltisi gecmedi hapsuruyor burun akintisi var üstüne kolik bir bebek
4 aylık bebeğe su da verilmez. Oyüzden ebenizin böyle birşey söyleyeceğini de hiç sanmıyorum.Once alerjisi var mi diye bir cay kasigi verdim ebemiz su yerine ihlamur verebilirsin demisti simdide 4.aya girince o sekilde vermeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?