Merhaba bebegim 3ü bitirdi 4.aya girdi ve ben bir gün verip bir gün vermeden biberonla 120ml sade ıhlamur veriyorum doktorumuza danismadik 20 gundur yapiyorum buyuklerimden duyarak yaptim ama endise etmiyorda degilim doktorum cok pimpirikli herseye yapma dedigi icin sormadim açıkçası ilk ilk çocugum tecrubeli olanlardan bilgi almak istiyorum faydasi oldugu kadar zararida vardir sonucta suana kadar bi zararini gormedim sadece sakinlestiriyor sizce ne yapmaliyim
Su bile vermiyoruz bebeğimize 120 ml ıhlamurMerhaba bebegim 3ü bitirdi 4.aya girdi ve ben bir gün verip bir gün vermeden biberonla 120ml sade ıhlamur veriyorum doktorumuza danismadik 20 gundur yapiyorum buyuklerimden duyarak yaptim ama endise etmiyorda degilim doktorum cok pimpirikli herseye yapma dedigi icin sormadim açıkçası ilk ilk çocugum tecrubeli olanlardan bilgi almak istiyorum faydasi oldugu kadar zararida vardir sonucta suana kadar bi zararini gormedim sadece sakinlestiriyor sizce ne yapmaliyim
UffffBiride doktor çocuğunun göbek bağını almadı niye düşmüyor bu bağ diye çekmişti göbek bağını da .çocuğunun ölümüne sebep olmustu
Sizce patavatsızlik yaptım kesin ve acımasız bir örnek verdim evet ama bile isteye ...
Umarım anlaşılıyorumdur.
Size hiç mi söylemediler ilk 6 ay anne sütünden başka bir şey verilmez diye. Yazık günah el kadar bebeğe.Merhaba bebegim 3ü bitirdi 4.aya girdi ve ben bir gün verip bir gün vermeden biberonla 120ml sade ıhlamur veriyorum doktorumuza danismadik 20 gundur yapiyorum buyuklerimden duyarak yaptim ama endise etmiyorda degilim doktorum cok pimpirikli herseye yapma dedigi icin sormadim açıkçası ilk ilk çocugum tecrubeli olanlardan bilgi almak istiyorum faydasi oldugu kadar zararida vardir sonucta suana kadar bi zararini gormedim sadece sakinlestiriyor sizce ne yapmaliyim
Aynen cokie verebilir miyim diye sordum oda hayir dedi dengesiz misiniz yoksa espiri yeteneginizin kuvvetli oldugunu mu dusunuyorsunuzDr hanim cocuguma lahmacun verebilirmiyim hayir, pide? Hayir. Cikofte? Hayir.
Yani doktorunuzla diyaloglarinizin bu sekilde olduguma yemin edebilirim ama ispatlayamam.
3 aylik bebeye 120 cc ihlamur nedir ya. Sakinlesiyomus sadece. Bayiliyodur bence...
Hırıltisi var ama doktorlar cigerlerinde bisey olmadigini soyledi ilac vermedi hiriltisi gecmedi hapsuruyor burun akintisi var üstüne kolik bir bebek120 ml çok çok fazla. Benim bebeğim 9 bucuk aylık ben bile bu kadar vermiyorum. İlk 6 ay zaten başka birşey verilmeyeceğini biliyorsunuz. Hadi diyelim sakinleştirmek, uykusunu düzenlemek için veriyorsunuz yine de en fazla 3-4 çay kaşığı vermeniz lazım. Niye böyle bişeye ihtiyaç duydunuz ki.
Bunu doltorumun kendisi soyledi sen bana ne sorarsan sor ben bu pimpirikligimle cocugu kucaga bile almayin derim dediDoktorunuz pimpirikli olduğu için her şeye hayır diyor kanısına nereden vardınız? Böyle bir şey diyebilmek için tıbbi bilgi açısından en azından onunla aynı seviyede olmalısınız ki, kararlarını pimpirik veya evhama bağlayabilesiniz.
İlk 6 ay yalnız anne sütü.
özür dilerim ama üzülüyorum ya Böyle görünce, sen onca sene oku, eğitimini al, tıp eğitimi almamış birisi sana evham yapıyor desin, aileden gördüğünü yapsın... e tabi sonra bebek rahatsızlandı diye doktora koşma faslı da var...
Gerçek anlamda üzüldüm şu an konu sahibi, ne diyeyim?
doktorunuza sormadan iş yapmayın rica ediyorum
Misal 2 aylik bebegimi arabasiyla disari cikardim yapma ufak daha ya ben cok pimpirikliyim hastane haric vikarma dediDoktora bu zamana kadar kim bilir ne bombastik şeyler sorduğunuz da yapma dedi.Ilk 6 ay sadece anne sütü.
Normal değil mi? korona varken hastanelere bile giderken korkuyor insanlar.Misal 2 aylik bebegimi arabasiyla disari cikardim yapma ufak daha ya ben cok pimpirikliyim hastane haric vikarma dedi
Alerji yapabilir yaziyor yapmadigi icin kullandimDoktora soramasaniz bile internette listeler var hangi ay ne verilebilir diye, bir bakın mutlaka.
Bebegi geçtim emziren annelere bile bitki çayı önermiyor doktorlar
Tabi pusetinin icinde cocugu hava aldiracagim onada insansiz yerde korona bulasicak cocuk evde havasizliktan hasta olur o dusunceye gore kopek mi bu eve bagliyim onu bile sabah aksam bi cikartiyosunNormal değil mi? korona varken hastanelere bile giderken korkuyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?