Bebek Beslenmesi Bebeğime Ihlamur veriyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Zeynbrdkc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
17
-11
1
25
Merhaba bebegim 3ü bitirdi 4.aya girdi ve ben bir gün verip bir gün vermeden biberonla 120ml sade ıhlamur veriyorum doktorumuza danismadik 20 gundur yapiyorum buyuklerimden duyarak yaptim ama endise etmiyorda degilim doktorum cok pimpirikli herseye yapma dedigi icin sormadim açıkçası ilk ilk çocugum tecrubeli olanlardan bilgi almak istiyorum faydasi oldugu kadar zararida vardir sonucta suana kadar bi zararini gormedim sadece sakinlestiriyor sizce ne yapmaliyim

Merhaba bebegim 3ü bitirdi 4.aya girdi ve ben bir gün verip bir gün vermeden biberonla 120ml sade ıhlamur veriyorum doktorumuza danismadik 20 gundur yapiyorum buyuklerimden duyarak yaptim ama endise etmiyorda degilim doktorum cok pimpirikli herseye yapma dedigi icin sormadim açıkçası ilk ilk çocugum tecrubeli olanlardan bilgi almak istiyorum faydasi oldugu kadar zararida vardir sonucta suana kadar bi zararini gormedim sadece sakinlestiriyor sizce ne yapmaliyim

İnanamıyorum 3 aylık çocuğa ıhlamur mu veriyorsun? İnanamıyorum. Bir de doktor her şeye yapma diyormuş. 🤦🏻‍♀️ İnsanlar keyfiyeten mi yapma diyor? Demek ki yapmaman gerekiyor. 🤦🏻‍♀️ vallahi ne diyeceğimi bilemedim. 🤦🏻‍♀️ Lütfen sadece doktorundan akıl al lütfen.

Doktorunuz pimpirikli olduğu için her şeye hayır diyor kanısına nereden vardınız? Böyle bir şey diyebilmek için tıbbi bilgi açısından en azından onunla aynı seviyede olmalısınız ki, kararlarını pimpirik veya evhama bağlayabilesiniz.

İlk 6 ay yalnız anne sütü.

özür dilerim ama üzülüyorum ya Böyle görünce, sen onca sene oku, eğitimini al, tıp eğitimi almamış birisi sana evham yapıyor desin, aileden gördüğünü yapsın... e tabi sonra bebek rahatsızlandı diye doktora koşma faslı da var...

Gerçek anlamda üzüldüm şu an konu sahibi, ne diyeyim?

doktorunuza sormadan iş yapmayın rica ediyorum

Biride doktor çocuğunun göbek bağını almadı niye düşmüyor bu bağ diye çekmişti göbek bağını da .çocuğunun ölümüne sebep olmustu

Sizce patavatsızlik yaptım kesin ve acımasız bir örnek verdim evet ama bile isteye ...

Umarım anlaşılıyorumdur.

Su bile vermiyoruz bebeğimize 120 ml ıhlamur 😳😳😳 şoka girdim gerçekten.. Ve acayip merak ettim ne için ıhlamur veriyorsunuz?? Gaz sancısı falan mı yoksa sakinleşiyor demişsiniz huysuzluğu gitsin diye mi??

Benim bu konuda bir bilgim yok iyi mi olur kötü mü olur.. Ama bence doktorunuza sorun.. Kendi doktorunuz olmasa da birine sordurun.. Bana sanki vermemenin gerekiyor gibi geldi..

Biride doktor çocuğunun göbek bağını almadı niye düşmüyor bu bağ diye çekmişti göbek bağını da .çocuğunun ölümüne sebep olmustu

Sizce patavatsızlik yaptım kesin ve acımasız bir örnek verdim evet ama bile isteye ...

Umarım anlaşılıyorumdur.
Uffff 😞😞😞 verdiğiniz örnek beni şuan bi kötü yaptı.. İçim bi tuhaf oldu kıyamam yavrum yaaa nasıl cahillikdir bu

vermek zaten yanlis da ilerleyen zamanlar icin hele cocugunuz erkekse kesinlikle vermemelisiniz ihlamur diye biliyorum ben. aklimda kalmis biri oyle demisti. mantigini tam bilemiyorum.

Size hiç mi söylemediler ilk 6 ay anne sütünden başka bir şey verilmez diye. Yazık günah el kadar bebeğe.

120 ml çok çok fazla. Benim bebeğim 9 bucuk aylık ben bile bu kadar vermiyorum. İlk 6 ay zaten başka birşey verilmeyeceğini biliyorsunuz. Hadi diyelim sakinleştirmek, uykusunu düzenlemek için veriyorsunuz yine de en fazla 3-4 çay kaşığı vermeniz lazım. Niye böyle bişeye ihtiyaç duydunuz ki.

Dr hanim cocuguma lahmacun verebilirmiyim hayir, pide? Hayir. Cikofte? Hayir.

Yani doktorunuzla diyaloglarinizin bu sekilde olduguma yemin edebilirim ama ispatlayamam.

3 aylik bebeye 120 cc ihlamur nedir ya. Sakinlesiyomus sadece. Bayiliyodur bence...

Doktora soramasaniz bile internette listeler var hangi ay ne verilebilir diye, bir bakın mutlaka.

Bebegi geçtim emziren annelere bile bitki çayı önermiyor doktorlar :(

Dr hanim cocuguma lahmacun verebilirmiyim hayir, pide? Hayir. Cikofte? Hayir.

Yani doktorunuzla diyaloglarinizin bu sekilde olduguma yemin edebilirim ama ispatlayamam.

3 aylik bebeye 120 cc ihlamur nedir ya. Sakinlesiyomus sadece. Bayiliyodur bence...
Aynen cokie verebilir miyim diye sordum oda hayir dedi dengesiz misiniz yoksa espiri yeteneginizin kuvvetli oldugunu mu dusunuyorsunuz

120 ml çok çok fazla. Benim bebeğim 9 bucuk aylık ben bile bu kadar vermiyorum. İlk 6 ay zaten başka birşey verilmeyeceğini biliyorsunuz. Hadi diyelim sakinleştirmek, uykusunu düzenlemek için veriyorsunuz yine de en fazla 3-4 çay kaşığı vermeniz lazım. Niye böyle bişeye ihtiyaç duydunuz ki.
Hırıltisi var ama doktorlar cigerlerinde bisey olmadigini soyledi ilac vermedi hiriltisi gecmedi hapsuruyor burun akintisi var üstüne kolik bir bebek

Doktorunuz pimpirikli olduğu için her şeye hayır diyor kanısına nereden vardınız? Böyle bir şey diyebilmek için tıbbi bilgi açısından en azından onunla aynı seviyede olmalısınız ki, kararlarını pimpirik veya evhama bağlayabilesiniz.

İlk 6 ay yalnız anne sütü.

özür dilerim ama üzülüyorum ya Böyle görünce, sen onca sene oku, eğitimini al, tıp eğitimi almamış birisi sana evham yapıyor desin, aileden gördüğünü yapsın... e tabi sonra bebek rahatsızlandı diye doktora koşma faslı da var...

Gerçek anlamda üzüldüm şu an konu sahibi, ne diyeyim?

doktorunuza sormadan iş yapmayın rica ediyorum
Bunu doltorumun kendisi soyledi sen bana ne sorarsan sor ben bu pimpirikligimle cocugu kucaga bile almayin derim dedi

Back