Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Henüz bir buçuk aylık hamileyim ve bebeğim eğer kız olursa ismi Hürrem olsun istiyorum. Etrafımda hiç bu ismi duymadım. Fikrinizi almak isterim.
O tarz isimleri seviyorsaniz bence en anlamlisi "Mihrimah"
Eger dizideki karakteri sevseydim kizim olursa mutlaka koymak isterdm. Hurremi hic sevmezdim osmanliyi bitirdi be kadin
Ben de bugun annemle konuşurken kızım olursa Mihrimah koyacağım dedim, ama acaba Hürrem koyan var mıdır çok merak ediyorum dedim Hiç duymadım koyan, sanki biraz olgun bi kadın ismiymiş gibi, biraz da ağır bir isim
Nostaljik ve guzel bir isim.Tatihten olmasi da guzel ama her sey zamaninda guzel bence..
Ben bu kadar olmasa da klasik bir isim dusunuyordum ama sonra kullanilan isimlere baktim.Cocugumun adi cok demode kalir.Bundan sikayetci olabilir diye dusundum.Tarihten isimleri seviyorsaniz.Hüma olabilir aklima o geldi.