bebegime giribim bulaşır mii

uygar15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
24
3
3
32
Merhaba arkadaşlar 4 aylik bebeğim var emziriyorum 3 gündür çok hastayım giribim bebegime geçer mi acaba bilgisi olan varsa aydınlatırsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar 4 aylik bebeğim var emziriyorum 3 gündür çok hastayım giribim bebegime geçer mi acaba bilgisi olan varsa aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba,
Bende bebegim 2.5 aylıkken hasta olmuştum bogazlarım ağrıyordu ve öksürüyordum çevremdeki sözde tecrübeli aile büyüklerimiz birşey olmaz sütün korur dedi ama kızımda aynı benim gibi hasta olup öksürmeye başladı ilaç kullandık doktora sütüm korurmuş neden hasta oldu dediğimde hayır o batıl bir inanış bebeklerin bağışıklık sistemi henüz tam olarak gelişmedi sizden bulaşmış olması çok normal dedi

Maalesef hsta oldu bile cnm bnm nasılsa halsiz halsiz duruyo için gdiyor. Küçük bebege nasl ilaç veriyorlar ki şurup falan mi

Evet şurup verdiler öksürüğü için .Bebeğine yalnız bakan anneler için hasta olmak maalesef kaçınılmaz.Mesela ben doğumdan sonra çok sıkıntı yaşadım benim bakıma ihtiyacım vardı ama çoğu zaman bütün günü su içerek geçirirdim susayınca su acıkınca su çünkü fırsat bulamıyordum nasıl hasta olmayayımki ( O yüzden üzme kendini sende hasta oldu diye suçlama kendini böyle böyle büyüyecekler :)

Maalesef hsta oldu bile cnm bnm nasılsa halsiz halsiz duruyo için gdiyor. Küçük bebege nasl ilaç veriyorlar ki şurup falan mi
bebeğim 25 günlükken felaket grip oldum ama oğluma geçmedi gerçektende sütüm korudu tecrübeyle sabit

bende aynı şekilde hasta olmuştum. bebeğim 3 aylıktı. doktora sorduğumda sütünden bebeğe geçmez sadece çok yaklaşma öpme ve koklama demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…