Bebeğime cok nazar deyiyor ne önerirsiniz

nurdere

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
5
0
42
5 aylık bi oglum var yıldızı cok düşük cok nazar değiyor nazara karşı ne tavsiye edersiniz...annemin verdiği göztaşı dediği ama gerçek ismini bilmediğim bir tas var bır bezin içinde muska gibi bebegimin üzerine takmıstım mavi renkli un gibi olmus bi taş adını bilmiyorum üzerinde tasımam sakıncalımı olur acaba?

canım bulabilirsen quantum kolye diyolar; benim oğluma hediye gelmişti, çok faydasını gördük.
ondan bul bence.
yada maranki'nin sayfasını bir araştır; o adam baya taşlar konusunda burçlara ve cinsiyetlere göre bilgi veriyor sitesinde.

5 aylık bi oglum var yıldızı cok düşük cok nazar değiyor nazara karşı ne tavsiye edersiniz...annemin verdiği göztaşı dediği ama gerçek ismini bilmediğim bir tas var bır bezin içinde muska gibi bebegimin üzerine takmıstım mavi renkli un gibi olmus bi taş adını bilmiyorum üzerinde tasımam sakıncalımı olur acaba?

orjinal firuze (turkuaz) taşını öneririm gerçekten çok iyi geldiğini göreceksin ama orjinalini bul...

firuze (turkuaz) veya kaplangözü nazar için takılır aslında karşıdakine bakılınca ilk bu taşlar dikkat çeker :KK68:

Canim Kur`an-i Kerim biliyosan nazar duasi var bi surede , onu tam ogreneyim annemden sana soyleyim istersen okuyup bebeginin yuzune uflersin bi bardakta su koyarsin yanina sonra bebegine icirirsin, Daha iyi olur sanirim. Nede olsa Yer Gok duayla.

sitede dini içerikli konuşmak yasak sanırım :) ama yazamadan edemicem :) nazar için dualar gerçekten çok etkilidir,hatta en etkili yöntemdir,her gün okunmalı diye düşünüyorum.Özellikle Ayetel kürsinin koruyucu etkisi müthiş.

bunun dışında şap tavsiye ediyorum,aktarlardan alabilirsiniz
parça parça taş gibi oluyor tipi
nazardan korunmak için birebirdir
vücuda direkt temas edebilir ya da bi beze sarıp yine vücudun uygun bi yerine iğnelenebilir
netten de araştırabilirsiniz detaylarını
atıyorum bir hafta sonra çıkarın ya da içinizden ne zaman çıkarmak geliyorsa ( yani iç sesinizi dinleyin ) o zaman şapı çıkarın,lavaboya atın,suyun altında erisin gitsin,sonra yenisini takın

doğal taşları kullanacaksanız düzenli temizlemeyi de göze almak zorundasınız,çünkü temizlenmeyen taş bir süre sonra sahibinin aleyhine çalışmaya başlar ve kişiye sıkıntı verir.

X