• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğime ceviz verebilirmiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi findikkabugu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
F

findikkabugu

Ziyaretçi
slm arkdşlr bebeğim 6 ay on günlük ceviz verebilirmiyim nekadar nasıl cevaplarınızı bekliyom tşkrler

ben 6. aydan itibaren veriyorum ceviz. rondoda çekip bi kavanoza
dolduruyorum. hergün kahvaltısına 1 kaşık ekliyorum.
ilk başlarda 1 çay kaşığı koyuyordum. iki aydır tepeleme dolu 1 tatlı
kaşığı koyuyorum.

ıyice rendeleyip kahvaltısında yada yoğurdunda yada meyvesinin içinde vermenizde sakınca yoktur. Hem pütürlü gıdalara alışır bu şekilde. Ama dikkat edin iyice rendelemeniz lazım.

sağolun arkadaşlar............

bende veriyorum. Akşamdan suya bıraktığım kayısıları sabah pişirip süzgeçten geçiriyorum sonra iyice dövdüğün 1 cevizi içine ekliyorum

alerji yapma olasılığı vardır ama bende veriyorum hem ceviz hem fındık karışık rondolanmış doktorumuzda kahvaltısın ceviz koyabilirsin dedi wewtin dediği gibi kahvaltısına kayısıda koyabilirsin benim aldııgm kayısılar yumuşacık güzelce yıkıyorum incecik incecik kıyıyorum haşlamadan koyuyorum ben hem bağırsaklarına hemde kahvaltıya lezzet katmış oluyorum
benim oğlan zaten hiç öyle mama gibi şeyleri yemiyo en başndan beri pütürlü verdim öyle alıştı elmayı bile cam rendeden sevmiyo iri iri seviyo :))

cevizin içindeki yağ bağırsağı yumuşatırmış, yani kabızlığa iyi gelirmiş doktorumuzun dediğine göre....

hmmm ben de denemedim hemen yarın deneyim bari :) tesekkürler

bende veriyorum oğluma kahvaltıda 1 çay kaşığı kadar.

Bende kızıma 6 aylıkkende berı verıyrom.. Meyvesıne katıyorum..

ben ne yumrta ne ceviz ne fındık hiç bişe veremiyorum maalesef alerjimiz var.kızlar vermeden önce az bir miktar verip deneyin alerji olma ihtimaline karşı

ek besıne basladıktan bır sure sonra 3-4 cevızı kırıp rondodan gecırerek kahvaltı, meyve ve ya muhallebısıne karıstırmak sartıyla gunde bır kez verıyorum
az az taze cevızı kırıp cekerek vermekta fayda var

Back