• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğime balık yedirmek istiyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

enessa

İzmirdeyim
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
143
3
641
43
Almanya
kızlar 10 aylık bebeğime balık yedirmek istiyorum ama gün içinde sabah peynir bisküvi sütle eziyorum öğlen yoğurt yiyor akşam muhallebi balık dokunurmu nasıl yedireceğim bilemedim.Sizlere sorayım dedim.kafamçokkarıştı

balık bayat olursa süt ürünleri dokunur..ama balık yedirceksende bence yemeğin üstüne muhallebi yedirmecokacimcoook

Sadece bu beslenme yeterli değil yalnız 10 aylık bebişko için şekerim.
Sebze yemeklerine makarnaya pilava başlamış olması lazım.
elbette annesi sensin ve onun için en iyisini sen bilirsin.

Ben kızıma balık vericeksem yoğurdu öğlen öğününde veriyorum ve akşama balık veriyorum her ihtimale karşı. Çok şükür bişey olmuyor.

balık bayat olmadıktan sonra bir sakıncası yok arkadaşların dediği gibi ben hafif çatalla ezip veriyorum çokta seviyor herhengi birşeyle karıştırmıyorum benim kızım pek karışık sevmiyor

Sadece bu beslenme yeterli değil yalnız 10 aylık bebişko için şekerim.
Sebze yemeklerine makarnaya pilava başlamış olması lazım.
elbette annesi sensin ve onun için en iyisini sen bilirsin.

Ben kızıma balık vericeksem yoğurdu öğlen öğününde veriyorum ve akşama balık veriyorum her ihtimale karşı. Çok şükür bişey olmuyor.

canım bütün gün beslenmesi bu değilki. Bebeğim 10 aylık 12 kilo kilosu yerinde yani ben balık konusunda tedirgindim

kızlar 10 aylık bebeğime balık yedirmek istiyorum ama gün içinde sabah peynir bisküvi sütle eziyorum öğlen yoğurt yiyor akşam muhallebi balık dokunurmu nasıl yedireceğim bilemedim.Sizlere sorayım dedim.kafamçokkarıştı

canım süt ve yoğurtla balık yedirilmez dendiği için mni böyle sordun? eğer öyleyse bu sadece türk geleneği yok öyle bişey.balık bozuksa herhalukarda mideyi bozar.bunun aslı yok tamam mı?güven bana ben bunun dersini aldım.hocamıza sormuştuk bu soruyu gıda mühendisliği fakültesinde.yurt dısından gelenler sasırıyomuş biz türklerin bu adetine

Back