bebeğime bakmak güzel ama bi o kadarda zor işmiş....NE YAPCAM YA.....

bbbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
74
1
46
İstanbul
bebegim bi kaç gün sonra 12 aylık olacak çok huysuz oldu aglayıp duruyor iştahı yok diş çıkarıyor 6 dişimiz çıktı kilo alımı yaşıtlarınkinden azdı ama artık dahada kötü olacak diye korkuyorak um ne yapsam kilo alacak bilemiyorum zaten zinko ve ferrum veriyorum dişten dolayı aylardır ishal günde bazen 8 defa altını degiştiriyorum valla bazen cıldırıyorum daha yürüme adına da bişi yok anne baba dede diyor sadece sizde yorumm yaparsanız ne yapayım bebeğim için kilo alması zeka gelişimi ve aktiviteleri için yardım kızlarrrrrrrrrrr........

Dur canim yaaa.bu ne umitsiozlik bole.benim kizimda cok huzursuzdu.on bes aylik hala ayni.bugun mesela 4 ten beri ayaktayiz.onlar bizim bulunmaz nimetimiz.goz bebegimiz.sakin kizma yavruna.onun bu gunlerde sana daha cok ihtiyaci var.onu kucakla.op kokla.o sanki cok mu hevesli.zir zir aglamaya.huysuzlanmaya.demekki bir yerleri agriyor yavrunun.bizim nasil gunumuz birbirini tutmuyorsa oda bir insan oda bazen iyi bazen kotu olur.hele sen simdi olumlu dusun canim.ay parcacigini simdi al kokla.

Canim ishalse sari leblebi var.onu havanda dov.biraz yedir.patates hasla ver.sulu meyveler ver ama posasini verme.sadece suyunu ver.onunla bol bol oyna.konus.kitap oku.onu cok ama cok kucakla.iste anne sevgisi onun zeka gelisimini olumlu etkiler.huzursuz oldugu zaman ona sakin kizma.bilakis iyi olumlu seyler dusun.ve doyasiya op.sevgiler

tatlım neden kötü anne olasın..bak bebeğini düşünüp yardım istiyorsun bu bile ne kadar düşünceli olduğunu gösterir

benim 2 numarada yaşıtlarından zayıf ama sağlıklı önemli olan da bu bırak şişman olup ne olacak..sen onu kaliteli besle meyvesini sebzesini etini yeteri kadar alıyorsa sorun yok

bazı bebek huysuz oluyor bunun bence anneyle ilgisi yok benim bi bebeğim inanılmaz uslu akıllı iştahlı hiç uyku problemi, yok diğeri ise tam tersi inanamazsın ..

Back