Merhaba Hanımlar;
Kızım 1 yaşına girmek üzere, sanırım geçtiğimiz dönemde sürekli evde beraber vakit geçirdiğimizden bana aşırı düşkünlük göstermeye başladı. Neredeyse 1 1,5 aydır böyle aslında ama geçen ayki kontrolünde doktorumuz geçici olduğunu söylemişti. Evde zaten hep aynı odada olmak zorundayız, 2 dk oynarken bırakıp tuvalete gitsem ağlayarak peşimden geliyor, mutfağa giriyorum gelip paçama yapışıyor ağlayarak, hele evde bir işim olmuşsa yarım saat filan karşılıklı etkileşimle vakit geçirememişsek ağlama krizine giriyor. Önümüzdeki ay işe de geri döneceğim anneannesiyle geçirecek günü, bazen alılması için 2,3 saat bırakıyorum onlarla çok iyi. Eskiden dışarıda çok keyifliydik şimdi başkasıyla birşey konuşmama bile müsade etmiyor. Artık çok yorulduğumu hissediyorum, kızıma tahammül göstereyim derken etrafımdakilere resmen ateş püskürüyorum, insanların normalde hiç sinirlenmeyeceğim hareketlerine bile sinirlenmeye başladım, kırıcı olmayan başladım.![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Benzer süreçler geçirenler var mı?
Kızım 1 yaşına girmek üzere, sanırım geçtiğimiz dönemde sürekli evde beraber vakit geçirdiğimizden bana aşırı düşkünlük göstermeye başladı. Neredeyse 1 1,5 aydır böyle aslında ama geçen ayki kontrolünde doktorumuz geçici olduğunu söylemişti. Evde zaten hep aynı odada olmak zorundayız, 2 dk oynarken bırakıp tuvalete gitsem ağlayarak peşimden geliyor, mutfağa giriyorum gelip paçama yapışıyor ağlayarak, hele evde bir işim olmuşsa yarım saat filan karşılıklı etkileşimle vakit geçirememişsek ağlama krizine giriyor. Önümüzdeki ay işe de geri döneceğim anneannesiyle geçirecek günü, bazen alılması için 2,3 saat bırakıyorum onlarla çok iyi. Eskiden dışarıda çok keyifliydik şimdi başkasıyla birşey konuşmama bile müsade etmiyor. Artık çok yorulduğumu hissediyorum, kızıma tahammül göstereyim derken etrafımdakilere resmen ateş püskürüyorum, insanların normalde hiç sinirlenmeyeceğim hareketlerine bile sinirlenmeye başladım, kırıcı olmayan başladım.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Benzer süreçler geçirenler var mı?