• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi BEBEĞİME ACİL ANNE SÜTÜ FAZLA GELENLER YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bebegimeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
78
31
3
31
Merhaba öncelikle konuyu nereye acacagımı bilemedim kusura bakmayın 62 günlük bir oğlum var ve dogdgnda küvezde kaldı erken doğduğundan ve beni emmedi emziremedim en çok istediğim şeydi halbuki :( şimdi hasta oldu doktor anne sütü alması lazım bağışıklık sistemi için zaten erken doğdu prematüre dedi ve benim 1 damla dahi yok lütfen fazla sütü olanlar yardım etsin paraylada alabilirim sorun olmaz yeterli bebeğim hastalanmasn İstanbul avrupa yakasındayım çaresiz kaldım yardmlarınızı bekliyorum :(

Merhaba öncelikle konuyu nereye acacagımı bilemedim kusura bakmayın 62 günlük bir oğlum var ve dogdgnda küvezde kaldı erken doğduğundan ve beni emmedi emziremedim en çok istediğim şeydi halbuki :KK43: şimdi hasta oldu doktor anne sütü alması lazım bağışıklık sistemi için zaten erken doğdu prematüre dedi ve benim 1 damla dahi yok lütfen fazla sütü olanlar yardım etsin paraylada alabilirim sorun olmaz yeterli bebeğim hastalanmasn İstanbul avrupa yakasındayım çaresiz kaldım yardmlarınızı bekliyorum :KK43:
canım doğum yapan sforumlara bi yaz ıstersen benım fazla olmuyo olsa gönderirdim tek gögüs emıyo oda artık azaldı sütünü artırıcı bitkiler damlalar var onları kullan sut yok diye gögsünü vermemezlık yapma emdıkce coğalır bebegınle ten teması yap emzırırken

canım doğum yapan sforumlara bi yaz ıstersen benım fazla olmuyo olsa gönderirdim tek gögüs emıyo oda artık azaldı sütünü artırıcı bitkiler damlalar var onları kullan sut yok diye gögsünü vermemezlık yapma emdıkce coğalır bebegınle ten teması yap emzırırken
Sagolun teşekkürler galactro olsun bitkisel çaylar olsun anne içecekleri promalt olsun herşey kullandm fayda etmedi şimdi damla yok zaten memeyi vermeye çalışınca aglıyo kendini geri çekiyor :(

Sagolun teşekkürler galactro olsun bitkisel çaylar olsun anne içecekleri promalt olsun herşey kullandm fayda etmedi şimdi damla yok zaten memeyi vermeye çalışınca aglıyo kendini geri çekiyor :KK43:
allah yardımcınız olsun bu güzel günler hurmetine sütünüz bol olsun yavrunuz emmeye başlasın inşallah

Merhaba öncelikle konuyu nereye acacagımı bilemedim kusura bakmayın 62 günlük bir oğlum var ve dogdgnda küvezde kaldı erken doğduğundan ve beni emmedi emziremedim en çok istediğim şeydi halbuki :KK43: şimdi hasta oldu doktor anne sütü alması lazım bağışıklık sistemi için zaten erken doğdu prematüre dedi ve benim 1 damla dahi yok lütfen fazla sütü olanlar yardım etsin paraylada alabilirim sorun olmaz yeterli bebeğim hastalanmasn İstanbul avrupa yakasındayım çaresiz kaldım yardmlarınızı bekliyorum :KK43:

Merhaba dondurulmuş beş altı adet anne sütü var .erken dogum nedeniyle bebegimi kaybettim..bebek için sagmistim ama beş gün yaşadı...erken doğum olduğu için süt ekstra vitaminli bilirsiniz faydam dokunursa ne mutlu bana

Vebek emdikçe süt gelir derler. Madem almıyor memeyi pompayla sabırla getirmeye çalışsanız? Doğumunuz yeni sayılır vücudunuz hala süt üretebilir.

Merhaba 2bucuk aylik oglum var masallah sutumde baya var.eger hala ihtiyaciniz varsa sagip verebilirim.ist avrupa yakasindayim.

Back