• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğime 3 gün 400 yerine 1000 iu d vitamini verdim yanlışlıkla

dsgdsg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
123
67
48
Merhaba Bebeğime 3 gün 400 yerine 1000 iu d vitamini verdim yanlışlıkla etkisi ne olur lütfen yardımcı olur musunuz cildi ekstra döktü onun etkisi var mıdır

Bende yapmıştım aynı hatayı üstelik yeni doğan döneminde. Birşey olmadı herhangi yan etki yapmadı.

Merhaba Bebeğime 3 gün 400 yerine 1000 iu d vitamini verdim yanlışlıkla etkisi ne olur lütfen yardımcı olur musunuz cildi ekstra döktü onun etkisi var mıdır
Doktora gösterin bizim doktorunuzla aramızda böyle bir muhabbet gecmisti marka olarak başka marka kullandigimi sanıp 1 damla vereceğime 3 damla verdiğimi sanmıştı hemen kan değerlerine bakalım tehlikeli demişti tabi ben 2 ay boyunca öyle verdim sanmıştı. Siz yinede doktora bi danışın

Bende yapmıştım aynı hatayı üstelik yeni doğan döneminde. Birşey olmadı herhangi yan etki yapmadı.
Bir kaç gün vermedim vitamini Sizde 4-5 gün vermeyin d vit fazla verdiğiniz için esitleyin aylık miktarı .

Fazla D vitamini vermek bıngıldagı da erken kapatır.Doktorunuzla bı görüşün

Çok teşekkür ederim hepinize doktora da sordum şimdi 1 hafta vitamini verme huzursuzluğu olursa getir dedi

Back