Bebek Beslenmesi bebeğimdoğdugundan beri çokkk iştahsızzzzz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hicran40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
3
0
86
Aydın
bbeğim şuan 4 aylıkolacakmayıs 17 de amabenimkızm doğdugundan beri hepiştahsız beni emmedi makinayla çekip biberonla verdim onu bile çok gönüllüalıyor şuan 6 150 gram hiçiçmiyor benimdurumumda olanlar bana lütfenulaşınnnnn çokacilllllllllllll

nasılbişey anlamadım resmen sabrımı deniyor beslenme aralğı 6 saatigeçtiğioluyor napıcamıblemiyorum çokmoralim bozuk

senin bebeğin yine iyi maşallah.benim kızımda 3.5 aylık 5000 gr ve o kadar iştahsızki 4 5 saat 40 ml mama ile duruyo sonra yine 40 veya 50 ml içiyo.anne sütü 15 gündür yok mama desen denemedğimiz kalmadı çıldıracak durumdayım...sen mama ne veriyosun.

Benim kızımda inanılmaz iştahsız.sezaryen olduğum için 4 gün sonra geldi sütüm .o 4 gün de kaşıkla mama verdik.ayın 23ünde 4 ay bitti yarın kontrolümüz var.3 ay kontrolunde 5,5 kg çıktı.Sütümde çok az hatta bugün hiç emmedi sağdım ama gelmedi.sanırım sütüm kesilecek.o kadar kötü hissediyorum ki çok koydu bana.geçiçi bir durum mu yoksa bitecekmi bilemiyorum.göğüslerim şiş ama süt gelmiyor.mamayı da zorla yiyor.5.ay başlangıcında ek gıdaya başlayan varmı?

Back